fbpx

Amber Heard po izgubljeni tožbi: “Še vedno ljubim Johnnyja Deppa”

Amber Heard pravi, da ima veliko mešanih občutkov do Johnnyja Deppa po sojenju, a eden od teh občutkov je očitno ljubezen … tudi po vseh grdih izjavah.

Pred kratkim je bil predvajan zadnji posnetek igralkinega inervjuja s televizijsko mrežo “Today” in govorilo se je o številnih temah … vključno s tem, kje v srcu leži njen bivši. Amber pravi, da ji je JD do neke mere še vedno blizu in ljub – kljub dejstvu, da jo je pripeljal na sodišče in zmagal.

Novinarka Savannah Guthrie se je sklicevala na Amberine lastne besede o Johnnyju – izjavo, v kateri je dejala, da ga še vedno ljubi – in vprašala, ali to danes še vedno drži. Amber je odgovorila pritrdilno.

Amber je vprašala tudi, ali se ji zdi, da jo je Johnnyju uspelo globalno uničiti – kot je nekoč namigoval v sporočilnem besedilu – in ona je odgovorila da, nato pa je rekla, da se ji zdi, da bi jo lahko ponovno tožil, če ne bo previdna.

Preberi si tudi:
Vstopi v stanovanje, v katerem sta živela Johnny Depp in Amber Heard

Vstopi v stanovanje, v katerem sta živela Johnny Depp in Amber Heard

Penthouse stanovanje, v katerem sta Johnny Depp in Amber Heard preživela večino svojega 15-mesečnega zakonskega življenja, so pravkar prodali za 1,76 milijona dolarjev (1,64 milijona eur). Johnny je…