Domov » VIP » Archie Harrisonov krst poln spominov na princeso Diano

Archie Harrisonov krst poln spominov na princeso Diano

VIP
Archie Harrisonov krst poln spominov na princeso Diano
📷 Sussex Royal / Instagram

Princ Harry in Meghan Markle sta poskrbela, da valežanska princesa nikakor ni bila pozabljena na ta poseben dan!

Archie Harrison Mountbatten-Windsor je bil krščen v soboto, 6. julija in to je bilo tudi prvič, da je bil v celoti razkrit njegov prisrčen obraz. Ponosna starša princ Harry in Meghan Markle sta objavila dve uradni fotografiji s sicer privatnega dogodka, ki ju je posnel fotograf Chris Allerton.

Fotografiji sta ne le razkrili, da je Meghan nosila Diorjevo obleko v kremni barvi, Kate Middleton pa roza obleko modne oblikovalke Stelle McCartney, ampak tudi to, da pokojna mati princa Harryja in princa Williama nikakor ni bila pozabljena na ta poseben dan.

1. Dianini sestri sta bili prisotni na družinskem fotografiranju
Da sta na uradnem družinskem portretu ob Archiejevem krstu vključeni tudi Dianini sestri – Lady Jane Fellowes in Lady Sarah McCorquodale – dokazuje Harryjevo tesno vez z družino svoje mame. Na fotografiji Lady Jane stoji zraven Meghanine mame Dorie Ragland, Lady Sarah pa poleg princa Williama.

2. Postavitev družinske fotografije je bila sentimentalna
Archieja so krstili v zasebni kraljevi kapelici na gradu Windsor, družinska fotografija pa je bila posneta v grajski zeleni sobi. Ne le, da je že sama lokacija zelo posebna, saj so bili uradni poročni portreti Meghan in Harryja posneti prav v tej sobi, ampak je družina sedela na istem zelenem kavču, kot sta princesa Diana in princ Charles za uradno fotografiranje po krstu princa Harryja leta 1984.

3. Kate Middleton je nosila Dianine uhane
Diani pa se na ta dan nista poklonila le Meghan in Harry. Kate je v spomin na svojo pokojno taščo nosila par njenih uhanov. Poleg rdečega obroča v laseh oblikovalke Juliette Botterill, je Kate rožnato obleko dopolnila s Collingwood Pearl uhani, ki jih je princesa Diana nosila na krstu princa Harryja. Kako pozorno!