Domov » Prehrana & Recepti » Jennifer Lopez razkrila, kakšno hrano uživa za mladostni videz

Jennifer Lopez razkrila, kakšno hrano uživa za mladostni videz

Prehrana & ReceptiVIP
Jennifer Lopez razkrila, kakšno hrano uživa za mladostni videz
📷 Profimedia

Trebušne mišice. Obraz. Kako uspeva Jennifer Lopez izgledati tako (oziroma še bolje) kot leta 1991, ko je začela svojo karierno pot? Odgovor je precej preprost: trdo delo. Drži se strogega režima prehrane in vadbe.

Raje izbere ekološko sadje in zelenjavo.
Jennifer ne uživa predelanih živil in raje izbira ekološke pridelke – listnati ohrovt z zdrobljenim queso sirom in prepraženimi bučnimi semeni ali pa brokoli, paprike in bučke prelije vinaigrette prelivom. Za kosilo zelo rada jé tudi solato in losos. Za večerjo pa se vedno odloči za drugo vrsto beljakovin: “Všeč sta mi svinjina in piščanec, še posebej na portoriški način!” je razkrila za Us Weekly.

Popije ogromno vode.
Hidracija je ključna in Lopezovi pomaga do boljšega treninga. “Pitje ogromnih količin vode, še zlasti pred treningi, ti lahko pomaga do bolj učinkovitega treninga,” je povedala za Hello!.

Z beljakovinami preprečuje hrepenenja.
J.Lo za zajtrk popije beljakovinski šejk, je razkrila za revijo People. Naredi ga z whey beljakovinami, jagodami, borovnicami, malinami, grškim jogurtom, cimetom, medom in limoninim sokom. “Beljakovine imam najraje. Nasitijo me za res dolgo časa,” je povedala za Hello!.

Za prigrizek ne jé čipsa in smokijev.
“Pri sebi imam vedno zdrave prigrizke kot sta sadje in zelenjava,” je povedala za People.

Je pa ljubiteljica čokoladnih koščkov.
Sodnica tekmovalne plesne oddaje World of Dance je resda pozirala s torto, to pa je bilo tudi vse, saj si torto le redko privošči. Če si že privošči sladico, se najraje pregreši s sladoledom ali piškoti, ki vsebujejo čokoladne koščke, je v oddaji The View razkril njen zaročenec Alex Rodriguez. Ampak, ko se je odločila za 10-dnevni izziv brez sladkorja/brez ogljikovih hidratov, je šla skozi hudo brezsladkorno krizo.

Nima slabih razvad.
“Ne pijem alkohola, ne kadim in ne uživam kofeina,” je J.Lo razkrila za Us Weekly. Če že pije kavo, je vedno brezkofeinska.