Behati Prinsloo in Adam Levine pričakujeta prvega otroka!

Družinica Behati Prinsloo in Adama Levine-a se bo povečala!

Victoria’s Secret manekenka pričakuje svojega prvega otroka s pevcem skupine Maroon 5 in je že v 3-4 mesecu nosečnosti. “Ona ve kaj ima in je zelo navdušena,” je povedal vir blizu manekenke.

Adam in Behati sta si večno zvestobo obljubila julija 2014 na razkošni poroki v Mehiki. Kmalu za tem je Adam, ki je tudi mentor nastopajočih v glasbeni oddaji The Voice razkril, da si zelo želita čim prej povečati družino.

In koliko otrok si pravzaprav želita imeti? Očitno ogromno. “Nekje 17. Je to sprejemljivo?” Je v šali dejal Adam in dodal: “Zelo rad imam otroke. Všeč mi je, ko so z nami na snemanju.”

Par svoje ljubezni nikoli ni skrival in si jo je že večkrat izkazoval tudi v javnosti na raznoraznih prireditvah. Za prvo obletnico poroke sta spakirala kovčke in odpotovala v Cabo na ‘kraj zločina’, kjer sta si leto prej obljubila večno zvestobo. Očividec je povedal, da je Adam pred množico ljudi Behati zapel Marvin Gaye-evo pesem “Let’s Get It On”. Po končani serenadi pa naj bi svoji ženi podaril strasten poljub.

O otrocih sta očitno razmišljala že kar nekaj časa, saj je Behati že pred časom za Net-A-Porter izjavila, da jih bosta z Adamom “definitivno” imela.

Iskrene čestitke srečnemu paru! Komaj čakamo, da izvemo, ali bo fantek ali punčka!

Poglej, kako Victoria’s Secret manekenke skrbijo za svojo čudovito kožo!