Bella Hadid in The Weeknd sta se razšla!

Reci, da ni res! Bella Hadid in The Weeknd sta se odločila, da se razideta.

Slavni par se je pred kratkim, po letu in pol odločil, da gresta vsak svojo pot. Supermanekenka in “Superboy” pevec sta se prvič skupaj pojavila kot par na rdeči preprogi Grammy nagrad februarja 2016, po kateri sta se sprehodila z roko v roki, oba oblečena v črno. So se pa govorice o tem, da sta par, prvič pojavile že aprila 2015, ko je The Weeknd Bello prosil, če bi pozirala za umetniško sliko njegovega albuma “Beauty Behind the Madness”. 20-letnica je kasneje tudi nastopala v videospotu 25-letnikovega mega hita “In the Night”.

Bella in The Weeknd, čigar pravo ime je Abel Tesfaye, sta bila nazadnje opažena skupaj prejšnji mesec na praznovanju Bellinega rojstnega dne. Kakorkoli, to pa ne bo zadnjič, da bomo par videli skupaj. Bella se bo sprehodila po modni pisti Victoria’s Secret (VS) modnega šova, The Weeknd pa bo tam nastopil kot glasbeni gost.

Kaj pa je pravzaprav povzročilo razpad njune zveze? Po poročanju, njuni zelo zasedeni urniki. Škoda, pa tako smo se že veselili, da bosta na VS modnem šovu nastopila skupaj kot par!

Spodaj si oglej nekaj njunih prisrčnih skupnih trenutkov…