Poglej, kdo se vrača na modno revijo Victoria’s Secret 2016

5. decembra bodo po televiziji premierno predvajali Victoria’s Secret Fashion Show 2016, ki se bo letos zgodil v Parizu. Z glasbenimi nastopi bodo modni šov letos popestrili Lady Gaga, ki je pravkar izdala nov album z naslovom “Joanne”, Bruno Mars, ki je pred kratkim izdal nov single “24K Magic”, kmalu pa se obeta tudi izdaja celotnega albuma, kot tretji pa se na modno pisto VS šova vrača The Weeknd, ki trenutno na glasbenih lestvicah kraljuje s hitom “Starboy”, v kratkem pa bo tudi on izdal nov album. Izvajalci imajo torej ogromno svežega materiala za nastopanje.

Gaga, Mars in The Weeknd se bodo na modni pisti pridružili manekenkam Alessandri Ambrosio, Lily Aldrigde, Adriani Limi, Kendall Jenner, Karlie Kloss, Gigi Hadid in Belli Hadid (ki je čisto slučajno tudi The Weeknd-ova punca).

V preteklosti pa smo na VS pisti že lahko opazili manekenka/glasbenik par – se spomniš Adam-a Levine-a, ko je hodil z roko v roki med nastopanjem njegove skupine Maroon 5 s takratno punco Anne V? Čeprav Bella Hadid in The Weeknd nista ravno znana po tem, da bi si v javnosti izkazovala naklonjenost, pa kljub vsemu lahko upamo, da presenetita na letošnjem šovu.

Glasbeniki, ki so v preteklosti že nastopili na Victoria’s Secret modnem šovu vključujejo mega zvezdnike, kot so Taylor Swift, Ariana Grande, Justin Bieber, Rihanna in Ed Sheeran.

Pred kratkim pa so tudi razkrili, kako izgleda prestižni Fantasy nedrček, ki ga bo letos nosila…