Domov » Moda & stil » Blogerke » Blogerka tedna: Christine Andrew – Hello Fashion

Blogerka tedna: Christine Andrew – Hello Fashion

BlogerkeModa & stil
Blogerka tedna: Christine Andrew – Hello Fashion
📷 Christine Andrew / Instagram

Christine Andrew se je pred 33. leti rodila v Južni Ameriki, vendar je odraščala na vseh koncih Amerike, od Montane do Washington DC-ja. Svojo ljubezen do mode je odkrila že v mladosti, saj je čutila močno povezanost z estetiko in zato decembra 2011 začela pisati svoj blog Hello Fashion, da bi predstavljala trenutne modne trende na sveže in navdihujoče načine. Ustvarila je popolnoma samosvoj slog – kombinira klasiko z drznimi kosi, moška oblačila z ženstvenimi, pri vsakem stajlingu pa doda modni odmerek globalnega trenda.

Z diplomo iz likovne umetnosti in maturo iz poslovanja je Christine začela svojo poklicno pot v prodaji, kjer je spoznala svojega moža (in ljubezen njenega življenja) Cody-ja. Zdaj s svojim možem, sinom Beckam-om, posvojencema Wes-om in Maro ter psičko Mio uživajo življenje v zvezni državi Utah. Njihova družinica pa se bo povečala še za enega člana, saj Christine pod srcem nosi še enega fantka.

Če ima tudi tvoj partner rad modo, potem mu pokaži Instagram profil od Christininega moža (@codywestonandrew), ki s stilom prav nič ne zaostaja za svojo čudovito ženo.

Njen blog: Hello Fashion Blog