Domov » Moda & stil » Blogerke » Blogerka tedna: Danielle Bernstein – We Wore What

Blogerka tedna: Danielle Bernstein – We Wore What

BlogerkeModa & stil
Blogerka tedna: Danielle Bernstein – We Wore What
📷 We Wore What

26-letna Newyorčanka, Danielle Bernstein kreira blog We Wore What, ki ga je pred desetimi leti ustvarila z namenom, da zagotovi dnevno dozo modnega navdiha z vsakega še tako skritega kotička New Yorka. Začetne objave so vsebovale zgolj ulični stil modnih študentov in znamke oblačil, ki so jih nosili, sedaj pa je blog prerasel v bolj subjektivnega in je na nek način njen osebni dnevnik. Še vedno redno objavlja modne kombinacije, poleg tega pa tudi doživetja z vsega sveta, najpogosteje pa iz Velikega jabolka – mesta, ki nikoli ne spi.

Danielle je bila tudi ena izmed redkih blogerk, ki je razkrila, kako blogerke služijo z objavami na Instagramu, kjer je sama ne dolgo nazaj dosegla 2 milijona sledilcev. Za eno objavo slike, na kateri je proizvod določene znamke, lahko blogerka, ki ima manj kot milijon sledilcev, računa med 5.000 in 15.000 dolarji, ko pa preseže milijon sledilcev pa se številke magično povišajo. Nekdo, ki ima na primer 100.000 in več sledilcev, lahko za eno objavo računa od 500 do 5.000 dolarjev, tistih nekaj srečnežev, ki jim sledi okoli 6 milijonov sledilcev pa lahko za eno samo objavo brez težav računajo kar – si pripravljena? – 20.000 do 100.000 dolarjev!

Kakšen pa je njen stil oblačenja? Sama pravi, da ji je najbolj všeč minimalističen in nekičast modni slog, hkrati pa poskuša ostajati stajliš in trendovska.

Njen blog: We Wore What