Domov » Lepota & zdravje » Kylie Jenner končno razkrila veliko skrivnost!

Kylie Jenner končno razkrila veliko skrivnost!

Lepota & zdravjeNegaVIP
Kylie Jenner končno razkrila veliko skrivnost!
📷 Kylie Cosmetics / Instagram

21-letna lepotna mogulka je pretekli petek razkrila veselo novico!

Kylie Jenner, ki že nekaj let usoešno vodi svoje makeup podjetje Kylie Cosmetics, se je zdaj podala tudi v vode negovalne kozmetike, saj bo v kratkem lansirala znamko KylieSkin, ki bo vsebovala izdelke za nego obraza.

“KYLIE F*CKING SKIN! uau,” je zvezdnica zapisala pod fotografijo, objavljeno na njenem Instagram profilu, na kateri njena nenaličena koža kar žari. “Nega kože in ličila gredo z roko v roki in Kylie Skin je bilo nekaj, o čemer sem sanjala po lansiranju Kylie Cosmetics.”

“Na tem delam že celo večnost, zato ne morem verjeti, da končno naznanjam!” je nadaljevala. “Grajenje linije ličil iz nule me je veliko naučilo in tako sem blagoslovljena, da lahko to znanje prenesem na novo podjetje! Kreiranje nove ekipe, proizvodnja, izpolnjevanje itd., ločeno od moje kozmetične linije, je bil izziv, ampak tukaj smo!”

“Za vas imam najboljše od najboljšega! Vse je živalim prijazno, vegansko, brezglutensko, brez parabenov in sulfatov in primerno za vse tipe kože. Pojdite slediti @kylieskin za vse novosti. Nove čudovite izdelke bom razkrila zelo kmalu! Uradni datum lansiranja pa je 22/5! Jupi!! toliko ljubezni je vložene v to. vse se začne s kožo. Ostanite z nami 💕 komaj čakam, da lahko delim. #KylieSkin KylieSkin.com.” je zaključila Kylie.