Domov » Moda & stil » Blogerke » Blogerka tedna: Henar Vicente – Oh My Vogue

Blogerka tedna: Henar Vicente – Oh My Vogue

BlogerkeModa & stil
Blogerka tedna: Henar Vicente – Oh My Vogue
📷 Oh My Vogue

Obstaja zelo dober razlog, zakaj je že skoraj 700.000 ljudi všečkalo stran od Henar Vicente na socialnem omrežju Facebook. Henar, ki je lastnica bloga Oh My Vogue, ima brezhiben stil in garderobo, ki si jo želi prav vsaka fashionista. Chanel, Givenchy, Prada, Dior, Tiffany & Co, Louis Vuitton, Valentino, Hermes, Gucci, Balmain – spomni se ene priznane znamke visoke mode in Henar ima zagotovo vsaj en kos od nje v svoji garderobi.

Vendar priznane znamke še zdaleč niso odločilni faktor za tako ogromno število občudovalcev in sledilcev, čeprav ima resnično zavidljivo zbirko dragih čevljev, torbic, nakita in ostalih modnih dodatkov. Henar preprosto ima tisti “IT” faktor, ki loči zelo popularne modne blogerke od množice ostalih modnih blogerk. Sploh ni pomembno “koga” nosi. Gre za to kaj nosi ter na kakšen način, zaradi česar Henar izstopa po svojem modnem slogu.

Henar, ki prihaja iz Španije, zelo rada poudari, da se modo lahko kupi, stila pa ne. Tudi če imaš omaro polno najbolj popularnih oblačil in dodatkov priznanih modnih znamk, to nikakor ne pomeni, da imaš smisel za kombiniranje pravih kosov skupaj, da je celotni stajling vreden občudovanja. Absolutno pa za dober stil ne potrebuješ omare samih dragih oblačil. Investiraj v nekaj modnih dodatkov, kot so torbice, pasovi, čevlji ali nakit, saj bodo vsak modni videz ponesli na višjo raven, poleg tega pa jih boš lahko tudi dobro ponosila, saj jih lahko brez problema nosiš dan za dnem in kombiniraš k različnim modnim kombinacijam.

Njen blog: Oh My Vogue