Blogerka tedna: Jenny Cipoletti – Margo & Me

Jenny Cipoletti je leta 2014 začela svoj polni delovni čas posvečati blogu Margo & Me. Modna in ‘lifestyle’ blogerka locirana v Los Angelesu je uspešna predvsem zaradi svojih stilskih hrepenenj. Njen stil je super ženstven in romantičen ter se konstantno razvija okoli prefinjenosti, igrivosti in elegance. Jenny želi na svojem blogu vsako žensko spodbuditi k visoki, vendar dostopni modi. Na svojem blogu piše o vsem, od mode, lepote, notranje opreme do zabave in potovanj.


Ambiciozna v svoji viziji in samozavestna glede svojih modnih izbir, Jenny uteleša prefinjeno in elegantno dekle naše generacije. Pred bloganjem je več let delala kot strokovnjakinja za odnose z javnostjo in kot modna novinarka, kar pa je pše danes, saj svoje modne izkušnje deli z bralkami spletnih strani The Zoe Report, E! Online, Who What Wear, MyDomaine, Byrdie in Martha Stewart Weddings. Ko pa ni zaposlena s pisanjem prispevkov pa ustvarja videe za svoj kanal na Youtube-u.

Pants are overrated ??

A photo posted by Jenny Cipoletti (@margoandme) on


Njen osebni fotograf, ki je hkrati tudi njen mož, Fred Cipoletti v objektiv ujame popolne ‘editorial’ trenutke, ki bi se lahko kosali z deli najbolj priznanih fotografov. Ta sanjski duo očitno zelo dobro ve kaj dela, saj vsakodnevno več stotisočim bralcev ponuja točno to, kar si želijo videti in brati.

Njen blog: http://margoandme.com

? NEW VIDEO! How to style turtlenecks ??? Link in bio! ? @katpage http://liketk.it/2pMmH

A photo posted by Jenny Cipoletti (@margoandme) on

Golden hour redefined in the English countryside ✨ For outfit details, click the link in my bio!

A photo posted by Jenny Cipoletti (@margoandme) on

Sunday’s best wearing @pinkoofficial + @chanelofficial + @majeofficiel

A photo posted by Jenny Cipoletti (@margoandme) on