Domov » Moda & stil » Blogerke » Blogerka tedna: Jessi Malay – My White T

Blogerka tedna: Jessi Malay – My White T

BlogerkeModa & stil
Blogerka tedna: Jessi Malay – My White T
📷 Jessi Malay / Instagram

32-letna Kalifornijčanka Jessi Malay se je rodila in odraščala v Los Angelesu in je pravi multipraktik. Je pevka, tekstopiska, podjetnica, lepotna in modna blogerka ter mamica 17-mesečne hčerke Alessandre Marie Santiago. Veselje do nastopanja je kazala že pri štirih letih, z rosnimi osmimi leti pa se je odpravila na svetovno turnejo skupaj s skupinama Kidpower in Rock Theater. Kot najstnica je podpisala pogodbo z založbo Jive Records in postala vodilna pevka dekliške skupine No Secrets. Nekaj let kasneje je podpisala pogodbo za samostojni album z založbo Reprise/Warner Bros. Records in kot samostojna pevka sodelovala z najboljšimi producenti v industriji.

Leta 2012 je diplomirala na univerzi UCLA, leto kasneje pa napisala pesem Bougie, za katero je dobila navdih po njenem prvem obisku tedna mode v New Yorku. Za pesem je posnela tudi videospot, v katerem niso manjkali avantgardni modni trendi, seksi koreografija in živi panter. Zaradi velike strasti do mode je še isto leto ustvarila modni blog My White T, ki je požel ogromno pozornosti od priznanih modnih oblikovalcev in ostalih že uveljavljenih modnih blogerjev.

Na svojem blogu in Instagramu, kjer ji sledi že skoraj pol milijona sledilcev, redno objavlja svoje (in tudi hčerine) modne kombinacije, ki so večinoma zelo preproste in jih je enostavno posnemati. Obožuje ženske in njihov stil iz 60-ih in 70-ih let, kot sta ga imeli Brigitte Bordeaux in Bianca Jagger (bivša žena Mick-a Jagger-ja). To obdobje ji je še posebej všeč zato, ker so se ženske takrat zavedale svoje moči in bile veliko bolj samozavestne. “Tako Brigitte kot Bianca sta se enako samozavestno počutili v kavbojkah in klasični majici kot v dolgi večerni obleki,” pravi Jessi, ki ju zato resnično občuduje in glede tega poskuša posnemati.

Njen blog: My White T