Blogerka tedna: Kier Mellour – Kier Couture

Kier Mellour se je rodila v majhnem mestu države Washington in že od nekdaj sanjala o velikih mestih. Stara je 27 let in je po narodnosti malo Irka, malo Nemka in malo Danka. Že pri dveh letih je bila dnevna soba njena modna pista in vsak dan se je neštetokrat preoblekla – no, vse dokler se ni utrudila ali uporabila vseh oblačil v omari. Že od nekdaj občuduje glamurozne, samostojne in zabavne ženske, kot so Dolly Parton, Anna Nicole Smith in Goldie Hawn.


Pri 18-ih letih se je sama preselila v Los Angeles, da bi uresničila sanje o manekenski in igralski karieri. Kaj hitro je spoznala, da je rada sama svoji šefica in da bi se z objavljanjem svojih vsakdanjih stajlingov lahko preživljala. S svojim blogom in kanalom na Youtube-u je uresničila svoje sanje, saj zdaj veliko potuje, potovanja pa so vedno navdih za zanimivo vsebino.


Morda se je spomniš iz resničnostnega šova House of DVF na televizijski mreži E!, v katerem je modna oblikovalka Diane Von Furstenburg izbirala ambasadorko za svojo znamko. Kier sicer ni zmagala, je pa priznala, da ji je ta izkušnja zelo pozitivno spremenila življenje.

Njen blog: Kier Couture
Vse pravice pridržane © 2023 Modna.si