Domov » Moda & stil » Blogerke » Blogerka tedna: Larisa Costea – The Mysterious Girl

Blogerka tedna: Larisa Costea – The Mysterious Girl

BlogerkeModa & stil
Blogerka tedna: Larisa Costea – The Mysterious Girl
📷 Larisa Costea

Larisa Costea, ki bo 6. junija praznovala svoj 29. rojstni dan, kreira romunski modni blog The Mysterious Girl. Poleg tega, da je modna blogerka in novinarka, Larisa v svojem prostem času rada tudi pozira in igra. Je pridna, delovna in v celoti predana svoji strasti, ki je iz hobija prerasla v posel in način življenja.

Blog, na katerem piše o modi, lepoti in potovanjih, je dobil ime po moževi pesmi Mysterious Girl, za katero so s skupino posneli videospot, v katerem je nastopila tudi Larisa, ki je začela blogati septembra 2013. Od takrat sta z možem, ki stoji za fotoaparatom večine njenih čudovitih fotografij, osvojila naše oči. Ime Mysterious Girl se jima je zdelo popolno za blog, saj takoj vzbudi zanimanje za to “skrivnostno dekle” – kdo je ona, kaj počne?

Oblačila in kombiniranje so jo začela zanimati že v mladosti, takoj ko se je naučila šivati. Z odraščanjem je njena strast za kombiniranje različnih barv in vzorcev še naraščala in pripeljala do tega, da je začela izdelovati oblačila za prijatelje, nato pa ustvarila svojo prvo manjšo linijo oblačil, imenovano Hush Hush. Larisa obožuje sproščen, ženstven stil, ker ji je najbolj pomembno, da se počuti udobno skozi cel dan. V njeni garderobi lahko najdeš ogromno osnovnih kosov, ki jih lahko kombiniraš s praktično vsem. Nikoli se ne omejuje, ko sestavlja stajling, saj je mnenja, da moda nima meja!

View this post on Instagram

A post shared by Larisa Costea (@larisacostea) on

Navdih za svoje modne kombinacije črpa iz modnih revij in od drugih blogerk, največkrat pa ji videz narekuje kar vreme samo. “Resnično uživam v tem, kar počnem: Sem sam svoj šef in se ne oziram na delovnik. Ne vidim se, da bi počela karkoli drugega.” Magistrirala je iz komunikacije in odnosov z javnostmi, kar ji zelo pomaga na njeni poslovni poti. Moda je za njo neskočni bazen navdiha.

Njen blog: The Mysterious Girl