Domov » Lepota & zdravje » Najbolj opazen lepotni trend leta 2019: Lasnice

Najbolj opazen lepotni trend leta 2019: Lasnice

Lepota & zdravjeModa & stil
Najbolj opazen lepotni trend leta 2019: Lasnice
📷 My Kitsch / Instagram

Včasih smo lasnice ali špange nosile le zato, da so držale lase stran od obraza ali fiksirane na mestu, letošnje leto pa se jih nosi zato, da se videzu doda piko na i. Od pisanih, vzorčastih do posutih s kristalčki (mimogrede, slednje so letošnje leto najbolj ‘IN’), lasnice so najbolj enostaven lepotni trend, ki bi ga vsekakor morala poskusiti. Ne veš, kako lasnice zapeti v lase? Beri naprej…

Na bolj fotogenični strani

Se ne moreš odločiti, koliko lasnic bi zapela v lase? Zapni kar vse, ki jih imaš, ampak le na eni strani.

Ena pod drugo

Sponke za lase niso primerne le za to, da obdržijo nekaj pramenov na mestu. Ko jih zapneš eno pod drugo, bodo trdno fiksirale tudi kito. Za najbolj moden videz naj imajo podoben vzorec (na primer živalski).

Polizano nazaj

Ne glede na to, koliko gela uporabiš, vedno se bo našlo nekaj pramenov, ki ne bodo želeli obstati na mestu. Rešitev: Pomagaj si z lasnicami, ki naj bodo okrašene s kristalčki za dodatek glamurja.

Namesto naglavnega traku

Zakaj bi se ukvarjala s konstantno premikajočim naglavnim trakom, ko pa lahko sama ustvariš fiksiranega? Naredi prečo in na vsaki strani lase spni z lasnicami tako, da jih zapenjaš eno pod drugo od preče pa vse do ušes.

Nasprotja se privlačijo

Podvajanje lasnic ni nič novega, ampak ko pa jih zapneš tako, da ustvariš vzorec – eno zapneš pravilno, drugo kontra – pa izgleda zelo sveže in trendovsko.

Zabava je zadaj

Vse smo že uporabile lasnice za to, da so pri visokem čopu ali figi držale krajše lase fiksirane na mestu in jih poskušale čim bolj skriti. Tokrat pa so v središču pozornosti zahvaljujoč številnim kristalčkom.

Ne spreglej pa tudi 6 skrivnosti žensk s sijočimi lasmi in kako se lahko za vedno znebiš trde obnohtne kožice!