Domov » Moda & stil » Blogerke » Blogerka tedna: Lisa Olsson – Lisa Place

Blogerka tedna: Lisa Olsson – Lisa Place

BlogerkeModa & stil
Blogerka tedna: Lisa Olsson – Lisa Place
📷 Lisa Olsson / Instagram

Švedska blogerka Lisa Olsson je začela blogati že leta 2006, ko je bila stara komaj 12 let in je le redko kdo vedel, kaj blog sploh je. Že v samem štartu je objavljala veliko svojih fotografij, poleg njih pa tudi slike, ki jih je našla na Googlu in so ji bile v navdih. V tistem času je bila zelo navdušena nad fotografijo. Tudi nad modo, vendar jo modni trendi takrat niso tako navdihovali, kot jo danes, ko je 25-letnica polno zaposlena blogerka. Na svojem blogu, ki je pred približno šestimi leti postal modni blog, objavlja dnevne stajlinge, prispevke o notranjem dizajnu, s teboj deli nasvete glede nakupovanja in fotografije iz vsakdanjega življenja.

In kako izgleda njen običajen dan? Najprej poje zajtrk, saj je njena prva misel, potem ko se zbudi, hrana. Nato se naliči, vzame računalnik in kamero ter se odpravi v pisarno ali na sestanek, gre po opravkih, ureja in objavlja fotografije in se pozno zvečer odpravi spat.

Sama najraje prebira bloge od svojih kolegic, ki pa so Victoria Tornegren, Fanny Lyckman, Janni Olsson Delér in od vseh ostalih švedskih blogerk, zelo všeč pa ji je tudi blog Haute Pursuit.

Njen blog: Lisa Place