Domov » Moda & stil » Blogerke » Blogerka tedna: Sheryl Luke – Walk in Wonderland

Blogerka tedna: Sheryl Luke – Walk in Wonderland

BlogerkeModa & stil
Blogerka tedna: Sheryl Luke – Walk in Wonderland
📷 Walk In Wanderland

Sheryl Luke je blogerka, ki ustvarja uspešen modni blog Walk in Wonderland – osebni stilski dnevnik, kjer objavlja fotografije svojih stajlingov s čudovitim kalifornijskim ozadjem, saj prihaja iz Los Angelesa – mesta angelov. Modni blog rada popestri tudi z lepotnimi nasveti in prispevki o potovanjih.

Blog je začela pisati leta 2010 in mu svoj polni čas začela posvečati tri leta kasneje. Zahvaljujoč svojemu blogu spoznava ljudi vseh poklicev in družbenih položajev, obiskuje modne dogodke in sklepa dobre odnose v blogerski skupnosti.

Navdih za ime bloga je dobila zahvaljujoč njeni obsedenosti z modo. Njene sanje so bile, da bi imela največjo ‘walk-in‘ garderobno omaro vseh časov in se v njej počutila kot Alice, ki tava po čudežni deželi (ang. ‘wonderland’). Rada eksperimentira z vsemi modnimi slogi, vendar se najbolje počuti v ‘edgy’ in elegantnem stilu, od časa do časa pa se rada obleče tudi v ‘preppy’, glamuroznem ali ‘grunge’ stilu.

View this post on Instagram

A post shared by Sheryl (@walkinwonderland) on

Sheryl živi za trenutek, kar pooseblja tudi njen stil. Rada poskuša nove stvari in pobira navdih od ljudi, ki jih spozna na svoji življenjski poti, zato upa, da je tudi ona svojim bralcem navdih na tak ali drugačen način.

Njen blog: Walk in Wonderland