Domov » Moda & stil » Blogerke » Blogerka tedna: Sophie Elkus – Angel Food Style

Blogerka tedna: Sophie Elkus – Angel Food Style

BlogerkeModa & stil
Blogerka tedna: Sophie Elkus – Angel Food Style
📷 Angel Food Style

27-letna Sophie Elkus je v celoti predana modi in lepoti in si je prav zaradi izostrenega očesa in občutka za stil pridobila že ogromno privržencev. Sophie na svojem blogu Angel Food Style, ki ga je začela pisati leta 2013, redno objavlja svoje modne kombinacije in fotografije iz vsakdanjega življenja.

Simpatična blondinka, ki je odraščala v Los Angelesu, je stalna gostja na newyorških tednih mode, poleg tega pa njene stajlinge pogosto objavljajo tudi na straneh najbolj modnih revij na svetu. Rada se oblači sodobno, čeprav ji je zelo pri srcu tudi klasični stil s kalifornijskim pridihom, ki ga z lahkoto posnemajo tudi njene sledilke.

Sophie si ne predstavlja kozmetične torbice brez maskare in bronzerja – to sta njena absolutna zmagovalca, saj jo v trenutku naredita spočito in pripravljeno na nove vsakdanje izzive. “Vsak izgleda bolje s spočitimi in budnimi očmi ter nekaj barve na licih,” pravi Sophie. Katere pa so njene naravne lepotne skrivnosti? “Sicer je klišejsko, ampak 8 ur spanja na noč naredi ogromno razliko v gladkosti in sijaju moje kože,” razlaga Sophie. Rada si naredi naravni piling iz rjavega sladkorja in olivnega ali mandljevega olja, občasno pa doda tudi malo vitamina E. “Tudi čista aloe vera je odlično naravno sredstvo za pomirjanje razdražene kože.” Velikokrat si privošči tudi namakanje v solnih kopelih, ki so odlične za utrujene in boleče mišice. V otroštvu je trenirala balet in mama ji je večkrat po treningih pripravila kopel z epsom soljo.

Njen blog: Angel Food Style