Domov » VIP » Miley Cyrus razkrila, zakaj ni več želela biti Hannah Montana

Miley Cyrus razkrila, zakaj ni več želela biti Hannah Montana

VIP
Miley Cyrus razkrila, zakaj ni več želela biti Hannah Montana
📷 Profimedia

Razlog te bo definitivno presenetil!

Prišel je trenutek, ko Miley Cyrus ni več želela igrati priljubljenega lika Hannah Montana. 26-letnica se je v intervjuju za ameriško izdajo revije Elle odprla glede preteklosti in svojih najstniških let. Razkrila je, da se je počutila “čudno”, ko je morala igrati platinasto superzvezdnico po tem, ko je izgubila nedolžnost.

“Ko sem dopolnila 18 let, nisem več želela biti Hannah Montana, ker sem se počutila čudno,” je priznala Miley. “Po tem, ko sem imela prvi spolni odnos, nisem več mogla nadeti lasulje na glavo. Postalo je zelo čudno. Počutila sem se…odraslo.”

“Enkrat sem šla v zakulisje Disneyland-a in Peter Pan je kadil cigareto. In jaz sem si mislila ‘To sem jaz. To so tiste sanje, ki jih rušim'” se spominja dogodka. “Tako so se vsi počutili ob bongovem videu, vendar nisem Disneyjeva maskota. Jaz sem človek.”

Zdaj je minilo 8 let, odkar se je “We Can’t Stop” pevka poslovila od lika, ki ga je igrala na TV programu Disney Channel. In medtem ko so oboževalci opazovali, kako je Miley vse bolj izgubljala svojo čisto osebnost, sama pravi, da se “ne sramuje” svoje preteklosti kot zvezdniški otrok.

“Precej kulsko je, ko slišiš, da je Cardi B v srednji šoli poslušala Hannah Montana,” še dodaja Miley. “To me resnično osrečuje.”