Domov » Lepota & zdravje » Bo Gwen Stefani lansirala svojo lepotno znamko z ličili?

Bo Gwen Stefani lansirala svojo lepotno znamko z ličili?

Lepota & zdravjeLičenjeVIP
Bo Gwen Stefani lansirala svojo lepotno znamko z ličili?
📷 Profimedia

Skorajda ne mine teden, ko ne bi vsaj ena zvezdnica lansirala svoje znamke z oblačili, negovalnimi izdelki, parfumi ali ličili. In tudi ta teden ni nobena izjema.

Zadnja na seznamu zvezdnic, ki so se odločile ustvariti svojo kolekcijo ličil je pevka, ki je za druge znamke ustvarila že mnogo makeup kolekcij, bila obraz številnih kampanij in ima tudi že celo linijo svojih parfumov. To je nihče drug kot Gwen Stefani!

Čeprav zvezdnica te novice ni še nikjer uradno potrdila, pa je dovolj zgovoren dokaz za novo znamko ta, da je njeno podjetje LLC, L.A.M.B. sredi marca registriralo štiri različice blagovne znamke P8NT (izgovorjeno ‘paint’, kar v prevodu pomeni barva): P8NT, P8NT Cosmetics, P8NT Beauty in P8NT by Gwen Stefani. Zvezdnica bo imela dovoljenje za izdelavo številnih lepotnih izdelkov, med drugim: črtala za ustnice, senčila za oči, črtala za oči, svinčniki in geli za obrvi, glosi za ustnice, šminke, balzami za ustnice, maskare, laki za nohte, rdečila, pudri, korektorji, kompaktna ličila, umetne trepalnice, umetni nohti, palete, toniki, oljne kopeli, maske, mila, geli za prhanje, peneče kopeli, kreme za oči, vlažilne kreme, eterična olja, odstranjevalci ličil, pilingi za obraz, losjoni za telo, kreme za roke, masažna olja, kreme za britje, zaščita pred soncem, depilatoriji, barve za lase, balzami, šamponi, parfumi in še in še.

Tudi tebi tole zveni kot lepotni imperij? Gwen Stefani je že leta prisotna v lepotni industriji, vključno s parfumi pod svojo blagovno znamko L.A.M.B., sodelovanjem z znamko Urban Decay, je tudi ambasadorka za Revlon, poleg vsega tega pa ikona že vse od časa, ko je bila pevka pri skupini No Doubt. Bo pa P8NT njena prva znamka, ki bo usmerjena le v lepotne izdelke in niti malo ne dvomimo v njen izjemen uspeh!