Bo Meghan Markel začela pisati za revijo Vogue?

Vojvodinja suseška bo morda kmalu postala nova pridobitev Vogue-a!

Nekdanja ‘lifestyle’ blogerka se očitno podaja v svet novinarstva, saj naj bi zelo kmalu postala del ekipe pri reviji Vogue. No, tako vsaj trdijo nekateri viri.

Po poročanju The Daily Beast-a naj bi si Meghan Markle želela postati urednica določene sekcije pri priljubljeni modni reviji. Kljub zanimanju za modo, pa vojvodinja ne bi pisala o protokolu kraljevega sloga, ampak bi se v svojih kolumnah osredotočila na dobra dela, ki so ji zelo blizu in razpravljala o “dobrodelnosti in človekoljubnih vprašanjih”.

Daily Mail trdi, da bi Meghanina kolumna lahko bila objavljena v številnih mednarodnih izdajah revije Vogue, vendar pa The Daily Beast-ovi viri ne verjamejo temu, saj nikoli ne objavljajo enakih vsebin in verjetno tudi tokrat ne bodo naredili nobenih izjem.

Ne glede na to, kaj se bo na koncu izcimilo iz tega, Meghan sodeluje z urednikom britanskega Vogue-a, Edwardom Enninfulom za posebno septembrsko izdajo, ki bo vključevala njeno visočanstvo. Fotografinja Annie Leibovitz naj bi posnela fotografije Meghan za to izdajo, ki bo izpostavila oblačila obetavnih oblikovalcev, ki so povezani organizacijami, ki se dotikajo ženskih pravic in duševnega zdravja, na katere konstantno opozarjata s princem Harryjem. Zagotovo pa vojvodinja suseška ne bo krasila naslovnice revije, saj si ne želi, da bi njena prepoznavnost zasenčila dobra dela, o katerih bo govorila. Pošteno.

Tell Us What You Think
0happiness0kiss0hilarious0embarrassed0indifferent0angry