Bo Meghan Markle spet postala blogerka?

Meghan Markle je nekaj let pred tem, preden je spoznala princa Harryja, se z njim poročila in rodila dva otroka, pisala svoj osebni blog The Tig, na katerem je bilo vse od njenih priljubljenih receptov do potovalnih nasvetov in fotografij z njenih dogodivščin. Ukinili so ga leta 2017, ko se je pripravljala na uradni vstop v kraljevo življenje kot Harryjeva takratna zaročenka.

Na spletni strani je še vedno poslovilno sporočilo od Meghan, vendar pa se zdi, da bi blog morda kmalu lahko spet ugledal luč sveta.

Poslovilno sporočilo od Meghan Markle na njenem blogu The Tig - Modna.si
Poslovilno sporočilo od Meghan Markle na njenem blogu The Tig (Foto: TheTig.com)

Glede na poročila naj bi Meghan poskušala znova zagnati blagovno znamko, saj je njena ekipa znova vložila prijavo za njeno blagovno znamko.

TMZ poroča, da so bile za “The Tig” prek urada za patente in blagovne znamke ZDA vložene vloge, vključno z eno, ki jo vodi odvetnik in ima popolnoma enak logotip, kot ga je uporabljala prej.

Ta novi “Tig” želi predstaviti vsebino, ki temelji na “hrani, kuhanju, receptih, potovanjih, odnosih, modi, slogu, življenjskem slogu, umetnosti, kulturi, oblikovanju, ozaveščenem življenju ter zdravju in dobrem počutju”.

Vendar pa trenutno že obstaja spletna stran z zelo podobno blagovno znamko o življenjskem slogu, prav tako imenovana “Tig”. Tehnično se imenuje This Is Glamorous, vendar se na kratko imenuje “Tig”. Zaenkrat še ni znano, ali se bo to izkazalo za konflikt.