Kakšno hrano uživa 52-letna Kelly Ripa, da ohranja tako vitko postavo

Kelly Ripa je za ameriški Harper’s Bazaar razkrila svoje vsakodnevne prehranjevalne navade ter kako ji uspe ohranjati izklesano in čvrsto postavo.

Kelly je povedala, da redno uživa prehranske dodatke in zdravo živila, kot so jabolka, mandljevo maslo in oreščki, pogosto pa jé tudi svojo najljubšo sladico s čokolado, ko se želi malo pocrkljati.

Mama treh otrok je razkrila, da čeprav bo vedno jedla “torto na [svoj] rojstni dan” ali “piškote za božič”, se trudi, da ne bi uživala preveč “grešne” hrane in namesto tega raje najde način, da s slaščicami še vedno v telo vnese nekaj hranilnih koristi.

“Privoščim si slastne mandlje ali indijske oreščke oblite s čokolado, zato da imam še vedno občutek, da je nekaj zdravega notri. Delam si tudi čokoladni chia puding,” je povedala.

Za zajtrk televizijska voditeljica pravi, da uživa na rezine narezana jabolka, mandljevo maslo in cimet, za kosilo pa “veliko solato iz mikro zelenjave z avokadom in popečenimi oreščki na vrhu.” Včasih doda “pinjole, bučna semena, orehe, indijske oreščke, kakorkoli sem razpoložena.”

Izrazila je tudi svojo ljubezen do toasta z avokadom. Čez dan prigrizne “polno pest oreščkov, surovih indijskih oreščkov, mandljev ali pistacij”.

Ko gre za večerjo, Kelly pravi, da poje “manjšo različico solate”, ki jo ima za kosilo, nato pa bodisi pripravi “mešano zelenjavo na žaru ali katerokoli [zelenjavo], ki je v sezoni.”

Doda tudi “rastlinske beljakovine kot je na žaru pečen ali ocvrt tofu” s tahinijem. Tik pred spanjem si vedno privošči “velikanski čaj, ingver in kurkumo”, ki mu bo sledi več dodatkov, vključno s CBD oljem, ki ji pomaga zaspati.

Preberi si tudi:
Kelly Ripa s TEM trikom upočasnjuje staranje že vsaj 6 let!

Kelly Ripa s TEM trikom upočasnjuje staranje že vsaj 6 let!

Kelly Ripa pri svojih 50-ih letih še vedno izgleda izjemno mladostna od glave do pet. Zaslugo za to imajo zagotovo številni triki, ki se jih je naučila v…