7
7
7
7
previous arrow
next arrow
7
7
7
7
previous arrow
next arrow

Brad Pitt spregovoril o varanju Jennifer Aniston z Angelino Jolie

Brad Pitt in Jennifer Aniston sta zdaj eden najbolj prijateljskih bivših parov, je pa bilo obdobje, ko si nista bila niti najmanj blizu.

Igralca so takoj po ločitvi od Jennifer obtožili varanja z Angelino Jolie, kar se je zdaj izkazalo za resnično. Zvezdnik je v novem intervjuju potrdil govorice in se tudi opravičil bivši ženi.

Brad je za revijo Parade povedal: “Devedeseta sem se poskušal skriti in oddaljiti od statusa zvezdnika. Sam sebi sem šel na živce, ko sem sedel na kavču, držal đžoint in se skrival. Postajalo je vse bolj patetično.”

“Zelo jasno mi je postalo, da nameravam najti film o zanimivem življenju, vendar sam nisem živel zanimivega življenja. Mislim, da je bila moja poroka malo povezana s tem. Poskušal sem se pretvarjati, da je bila poroka nekaj, kar ni bila,”
je povedal za revijo.

“Zadovoljen sem s pravimi odločitvami in da sem našel žensko, ki jo ljubim, Angie in ustvarjanje družine, ki jo imam neizmerno rad. Družina je tvegano popotovanje, ker večja kot je ljubezen, večja je izguba … To je izmenjava, ampak vse bom sprejel,” je dodal Brad.

Pozneje se je opravičil Jennifer in rekel: “Žal mi je, da je bilo to tako interpretirano. Jen je neverjetno predana, ljubeča in zabavna ženska, ki ostaja moja prijateljica. To je pomemben odnos, ki ga zelo cenim. Poanta, ki sem jo poskušal doseči je, ne da je bila Jen dolgočasna, ampak da sem postajal dolgočasen sam sebi – in za to sem odgovoren.”

Brad je Jennifer zamenjal za Angelino in z njo imel šest otrok (svojih in posvojenih), Jennifer pa se je nato poročila (in kasneje tudi ločila) z Justinom Therouxjem. Leta 2016 sta Brad in Angelina najavila, da se ločujeta, kasneje pa je bil tudi razkrit razlog.

Tell Us What You Think
0happiness0kiss0hilarious0embarrassed0indifferent0angry