fbpx

Končno razkrito, zakaj sta se v resnici ločila Angelina Jolie in Brad Pitt

Brad Pitt in Angelina Jolie sta šokirala svet, ko sta septembra 2016 sporočila, da se po dveh letih zakonske zveze in 12-ih letih skupnega življenja ločujeta, razlog pa je vse do danes ostal zavit v tančico skrivnosti.

Par je nedavno spregovoril glede tega, kaj je šlo v njuni – navidez popolni – zvezi narobe in zakaj se bolje razumeta, če sta ločena.

Angelina je poleti 2016, ko je bil njen film First They Killed My Father v postprodukciji razkrila, da je njuna zveza postala “težavna”. “Stvari so postajale vse slabše,” je Angelina spregovorila za Vanity Fair. “Nisem želela uporabiti tiste besede. … Stvari so postajale težavne. Bilo je najtežje obdobje in počasi bomo končno lahko zadihali. [Ta hiša] je za nas velik korak naprej in vsi se trudimo dati vse od sebe, da ponovno zacelimo našo družino.”

Potem pa je bilo razkrito, da je imel Brad težave z alkoholom, ki pa so vsekakor igrale zelo pomembno (če ne odločilno) vlogo v ločevanju od Angeline. “Sam se ne spomnim dneva, po odhodu z univerze, da ne bi pil alkohola, kadil ali nekaj. Nekaj. In počasi sem izgubljaj občutek za čustva,” je igralec povedal za GQ. “Zelo, zelo sem srečen, da sem končno opravil z vsem tem. Mislim, ko sem ustvaril družino sem prenehal z vsem razen s pitjem. Ampak to preteklo leto so mi stvari zopet ušle izpod nadzora. Preveč sem popival. Enostavno je to postalo velik problem. Zelo sem vesel, da je minilo že pol leta, odkar ne pijem in sem zopet dobil nazaj svojea čustva in občutke.”

Zdaj sta Angelina in Brad osredotočena na skupno vzgajanje svojih šestih otrok. “Oba se trudiva po svojih najboljših močeh. Slišal sem enega odvetnika reči ‘Na sodišču nihče ne zmaga – gre le za vprašanje, kdo je bolj prizadet’. In izgleda, da to resnično drži, eno leto se osredotočaš le na gradnji primera, da bi dokazal svoje stališče in zakaj imaš prav ter zakaj oni nimajo. To je grozno obdobje za otroke, ko imajo v trenutku razpadlo družino,” je še povedal Brad.