Britney Spears priznala, da odkar je svobodna, živi v strahu!

Sodišče je pred kratkim odločilo, da oče Britney Spears po trinajstih letih ni več njen konzervator, kar pomeni, da je zvezdnica končno svobodna. Pop ikona je oboževalcem pravkar napisala še eno odkrito pismo in tokrat izrazila strah, da bo naredila nekaj narobe, zdaj ko je končno svobodna.

“Iskrena bom in povedala, da sem tako dolgo čakala, da se osvobodim situacije, v kateri sem … in zdaj, ko je tukaj, se bojim karkoli naediti, da ne bom naredila napako!!!” je Britney zapisala svojim oboževalcem v petek, 15. oktobra.

Britney je nadaljevala: “Toliko let so mi konstantno govorili, če bom uspela v stvareh, bi se to lahko končalo … in nikoli se ni!!! Tako trdo sem delala, a zdaj, ko je tu in sem vse bližje koncu, sem zelo vesel, vendar me veliko stvari prestraši 😬!!!”

Britney je nato spregovorila o tem, kako se je bala paparacev.

“Paparaci tečejo mimo dreves 🌳 in na cesto 🛣, ko se peljem domov in grozljivo je!!!! In moram se peljati mimo osnovne šole … otroci so pomembni … ampak tudi jaz!!!!! Ni mi všeč, da me poskušajo prestrašiti in skočiti ven, kot da … kot da hočejo, da naredim nekaj norega 🤷🏼‍♀️!!!” je pojasnila. “Kot sem rekla, se bojim, da bi naredila kaj narobe … zato ne bom objavljala toliko v svetu, kjer je naša svoboda biti svoboden, to je sramota!!! To sem začela doživljati, ko sem pred štirimi meseci prvič dobila ključe 🔑 svojega avtomobila 🚙 po 13-ih letih!!!!”

Britney je nadaljevala: “V zadnjih 13-ih letih nisem storila ničesar, da bi me obravnavali tako, kot so me!!! Zgrožena sem nad sistemom in želim si, da bi živela v drugi državi!!! Letos že zgodaj praznujem božič … zakaj pa ne???!!! Verjamem, da je vsak razlog, da bi v življenju našel več veselja, dobra ideja … in ni skrivnost, da sem to že doživela v preteklosti … zato bom morda morala odslej narediti stvari nekoliko drugače!!! Gospod usmili se duš moje družine, če kdaj dam intervju!!! V tem času … se izogibam poslu 💼 to je vse, kar sem poznala celo življenje … zato sem tako zelo zmedena!!! Kakorkoli … Bog vas vse blagoslovi 🌹!!!”

Britney je očitno že postavila novoletno jelko, ki si jo lahko ogledaš spodaj…

Ali si videla, o čem piše Britney knjigo?

Vse pravice pridržane © 2023 Modna.si