Britney Spears razkrila, s kom, kje in kako je prevarala Justina Timberlaka

Britney Spears je v svojih novih spominih “The Woman in Me” priznala, da je prevarala svojega takratnega fanta Justina Timberlaka, razkrila pa je tudi, kako in kje se je to zgodilo.

Pevka in Justin sta se razšla leta 2002 in v knjigi pravi, da se je z njo razšel preko SMS sporočil po treh letih zveze.

In koga je Britney poljubila?

V spominih razloži, da se je med nočjo v španskem baru poljubljala s plesalcem in koreografom Wadom Robsonom. Pravi, da je to storila samo zato, ker je takrat pravkar izvedela, da jo je Justin domnevno prevaral.

“Neko noč sva bila zunaj in sva šla v španski bar. Plesala sva in plesala. Tisto noč sem se poljubljala z njim,” je Britney zapisala v knjigi, poroča The Sun.

Britney pravi, da je bila Justinu ves čas njunega razmerja zvesta “s to eno izjemo.”

Britney je zapisala, da je Justinu povedala za poljub in da sta se “strinjala, da bosta pozabila na to”, saj je imela v letih skupnega življenja “samo oči zanj”.

Preberi si tudi:
Justin Timberlake, Britney Spears - Modna.si

Britney Spears razkrila, da je zanosila z Justinom Timberlakom in bila prisiljena splaviti

Britney Spears je spregovorila o svoji romanci z Justinom Timberlakom. V svojih prihajajočih spominih The Woman in Me je 41-letna zvezdnica razkrila, da je, ko je hodila z…