Britney Spears še enkrat šokirala! Tudi Justin Timberlake je varal

Britney Spears je več let po razhodu z Justinom Timberlakom zaradi špekulacij, da sta se razšla, ker ga je prevarala, prevzemala večino krivde za njun razhod – vendar pa v njenih novih spominih zvezdnica zdaj po vseh teh letih razkriva, da naj bi enako storil tudi on z drugo zvezdnico.

Britneyina knjiga “Woman in Me”, ki bo izšla naslednji teden, očitno razkriva kar precej iz obdobja, ko sta bila z zvezdikom skupine *NSYNC par. Med drugim je Britney v njej spregovorila tudi o tem, da sta z Justinom zanosila, ko sta bila stara 19 let, on pa naj bi jo prisilil v splav, ki si ga sama sicer ni želela.

Preberi si tudi:
Justin Timberlake, Britney Spears - Modna.si

Britney Spears razkrila, da je zanosila z Justinom Timberlakom in bila prisiljena splaviti

Britney Spears je spregovorila o svoji romanci z Justinom Timberlakom. V svojih prihajajočih spominih The Woman in Me je 41-letna zvezdnica razkrila, da je, ko je hodila z…

TMZ je izvedel, da Britney v knjigi ne imenuje osebe, s katero naj bi jo Justin prevaral, saj ima ženska zdaj družino, ki je Brit ne želi osramotiti. To pa skoraj zagotovo pomeni, da bodo oboževalci poskušali sestaviti kose sestavljanke in ugotoviti tudi to informacijo.

Justin je leta 2002 izdal svojo veliko uspešnico “Cry Me a River” – priznal je, da jo je napisal po grdem razhodu z Britney in mnogi so verjeli, da ga je prevarala.

Britney ni nikoli zanikala trditve in naslednje leto izdala svojo pesem “Everytime” – pesem, ki za katero je njen partner pri pisanju povedal, da je neposreden odgovor na “Cry Me a River”. Britneyjino besedilo v pesmi vključuje: “Morda sem povzročila dež. Prosim, oprosti mi. Moja šibkost ti je povzročila bolečino. In ta pesem je moje opravičilo.”

Ampak, ker smo izvedeli zgodbo o njenem splavu, nekateri obževalci zdaj ugibajo, ali pesem v resnici govori o njeni nosečnosti in splavu, še zlasti zato, ker glasbeni video na koncu pokaže žensko, ki rodi.

Britney in Justin sta se spoznala, ko sta skupaj nastopala pri “The Mickey Mouse Club” leta 1992, nato pa sta bila v zvezi od leta 1999 do 2002.

Preberi si tudi:
Jessica Simpson, Britney Spears - Modna.si

Oboževalec Jessico Simpson zamenjal za Britney Spears – Poglej njen odziv!

Jessica Simpson je obiskala nakupovalno središče in oboževalec jo je zamenjal z Britney Spears. Svoje sledilce na Instagramu je nato obvestila o nerodni situaciji. 43-letna pop zvezdnica in…