Jada Pinkett Smith in Tupac: Kakšna je resnica o njunem razmerju?

Sta bila res par ali le prijatelja?

52-letna Jada Pinkett Smith je v svojih spominih zapisala nekaj presenetljivih razkritij o svojem razmerju s Tupacom. Ampak, kaj pa se je v resnici dogajalo med Jado in, kot je sama opisala, njeno “sorodno dušo”, preden je bil leta 1996 ustreljen?

V začetku oktobra 2023 je igralka v intervjuju s Christal Jordan za Rolling Out priznala, da sta bila “sorodni duši”. Vendar ne tiste vrste ljubečih, romantičnih sorodnih duš, kot bi lahko pričakovali v tem kontekstu.

Tupac je dejansko napisal pesem z naslovom “Jada”, ki vsebuje besedilo “Nikoli ne boš razumela, kako močno moje srce čuti do tebe”, a vendar se pesem konča z vrstico ‘Prijateljica, ki je nihče ne bi mogel nadomestiti’. Torej, kaj sta res bila drug drugemu?

Jaden (sin od Jade in Willa Smitha) je v oddaji Big Boy leta 2022 priznal, da je njegova mama rekla, da sta bila “najboljša prijatelja”. Ampak zakaj je Tupac potem igralko zaprosil za roko, medtem ko je sedel v zaporu? So bili občutki s Tupacove strani močnejši?

Jada zagotovo ni imela v mislih romance in mnogim je ponovila, da je bilo njeno in Shakurjevo razmerje platonsko, kljub nenavadnemu ‘poskusu’ poljuba, ki ga je v intervjuju s Howardom Sternom opisala kot “gnusen”. Igralka je dejala, da “med njima sploh ni bilo fizične kemije”.

Sredi 80-ih let sta se poznala na Baltimorski šoli za umetnost v Marylandu in postala najboljša prijatelja ter preživela skupaj večino srednje šole.

Jada in Tupac Shakur sta se takoj ujela in vzpostavila globoko povezavo. Jada je Howardu Sternu leta 2022 povedala: “Nikoli v življenju še nisem srečala osebe, kot je ‘pac … Imel je tako veliko karizmo.”

Nato je spoznala Willa Smitha, s katerim sta se poročila – a nekaj je brbotalo pod površjem. Will je povedal, da je ljubosumen na Jadin odnos s Tupacom in pojasnil občutke v svojih spominih iz leta 2021: “Želel sem si, da Jada tako gleda mene.”

Preberi si tudi:
Will Smith, Jada Pinkett Smith - Modna.si

Jada Pinkett Smith in Will Smith živita ločeno že 7 let

Jada Pinkett Smith je v novem intervjuju razkrila kar nekaj stvari iz svojega zasebnega življenja. 52-letnica trenutno promovira svojo novo knjigo “Worthy” in med pogovorom s People je…