Brooklyn Beckham in Nicola Peltz o sporu z Victorio Beckham

Nicola Peltz in Brooklyn Beckham sta prvič spregovorila o govoricah, da se Nicola prepira z njegovo mamo, Victorio Beckham.

Par, ki se je poročil v začetku tega leta, je že nekaj mesecev predmet govoric. 27-letna Nicola je zdaj prvič spregovorila o tem, kdaj in zakaj meni, da so se te govorice sploh začele.

Nicola verjame, da so se govorice o sporu začele, ko je na njuni poroki nosila modno obleko znamke Valentino in ne poročne obleke, ki bi jo oblikovala Victoria Beckham.

Za Variety je povedala: “Nameravala sem in res sem si želela, potem pa je čez nekaj mesecev ugotovila, da njen atelje tega ne zmore, zato sem morala izbrati drugo obleko. Ni rekla, da je ne smem nositi; Nisem rekla, da je nočem nositi. Tam se je začelo, potem pa so vsi to pograbili.”

Brooklyn je nato dodal: “Naučil sem se, da bodo vedno poskušali napisati takšne stvari. Vedno bodo poskušali ljudi ponižati. Ampak vsi se razumejo, kar je dobro.”

Preberi si tudi:
Razkrit edini obrok, ki ga Victoria Beckham jé vsak dan že 25 let

Razkrit edini obrok, ki ga Victoria Beckham jé vsak dan že 25 let

V nedavnem intervjuju je nekdanji nogometaš David Beckham razkril nekaj zelo zanimivega o svoji ženi. In sicer, kakšen obrok njegova žena Victoria Beckham jé vsak dan že zadnjih…