fbpx

Danes Hiter kot strel, naslednjo sredo filmska uspešnica Top Gun: Maverick

Srede so na ALEJA SKY v najboljšem novem nakupovalnem središču na svetu ALEJA rezervirane za kino pod zvezdami. Nocoj bo predvajan film Hiter kot strel. V filmu hoče Brad Pitt kot nesrečni plačani morilec Ladybug za vsako ceno mirno izpeljati nov posel, potem ko se mu jih je že veliko preveč izjalovilo. Ampak zdi se, da ima usoda z njim drugačne načrte, saj ga nova naloga pripelje v navzkrižje s smrtonosnimi nasprotniki z vseh koncev sveta – s povezanimi in hkrati nasprotujočimi si cilji – na najhitrejšem vlaku na svetu.

Naslednjo sredo bo zopet predvajan film Top Gun: Maverick. V enem najbolj težko pričakovanih nadaljevanj filmske uspešnice se kot pilot Maverick vrača Tom Cruise. Prav ta vloga ga je desetletja nazaj izstrelila med zvezde.

V sredo, 24. avgusta, bo predvajana animirana pustolovščina  DC liga super ljubljenčkov, kjer sta super-pes in Superman nerazdružljiva in najboljša prijatelja – delita si namreč iste supermoči in se drug ob drugem borita proti kriminalu v Metropolisu.

Na ALEJI SKY lahko ob četrtkih uživate v brezplačnih koncertih v živo (Foto: Žiga Intihar)
Na ALEJI SKY lahko ob četrtkih uživate v brezplačnih koncertih v živo (Foto: Žiga Intihar)

Četrtki so namenjeni koncertom, ki so brezplačni za vse obiskovalce. Jutri bo večer minil v družbi Guštija, tretji četrtek v avgustu z Mirkom in Markom (Avtomobili), zadnji avgustovski četrtek pa z jazz in pop pevko Alenko Godec. V petek si lahko pričarate pravo latino zabavo, kjer vas bo v divje ritme popeljal DJ. Ob nedeljah lahko otroke presenetite z gledališkimi matinejami, vse dni v tednu pa s skokom na največjem trampolinu na svetu.