Tako zelo od blizu Kim Kardashian še ni pokazala svoje kože brez ličil!

Kim Kardashian smo lahko že ničkolikokrat videli brez ličil, ampak nikoli pa še ne tako zelo od blizu, ko so jasno vidne tudi pore.

Kim je nedavno objavila videoposnetek ličenja na svojem TikTok profilu, ki si ga deli s hčerko North West in bil je zagotovo nekaj, česar še nismo videli.

41-letno zvezdnico je njena 9-letna hči z ličili spreminjala v Miniona. Za obraz je uporabila živo rumene barve, za ustnice modro/vijoličen odtenek in zaključila s črnim črtalom za oči, s katerim je narisala očala, da bi dopolnila videz Minionov. Napis pod videom se je glasil: “Mamica Minion.”

Kljub vsej ljubkosti, pa se je zagotovo večina osredotočala na Kimino teksturo kože. Videoposnetek je gledalcem pokazal, kako njena koža dejansko izgleda od blizu. Njene pore so brez dvoma vidne, na njenih licih pa so bile opazne rožnate lise, morda od luskavice.

Lepotni video si lahko ogledaš spodaj 👇

@kimandnorth

💛 MOMMY MINION 💛

♬ Minion_lovers – Matthew 🎸

Preberi si tudi:
Kim Kardashian tožijo zaradi nove lepotne znamke SKKN

Kim Kardashian tožijo zaradi nove lepotne znamke SKKN

Zvezdnica pravi, da si nekdo le želi njen denar. V novi tožbi proti Kim Kardashian je navedeno, da zvezdnica svoj zvezdniški status uporablja za ustrahovanje majhnega podjetja za…