Modna vrnitev v šolske klopi s Cityparkom

Poletje se počasi izteka in novo šolsko leto je že tik pred vrati. Spremljajo ga nove šolske

Naj bo vrnitev v šolo lepa (Foto: arhiv Cityparka)
Naj bo vrnitev v šolo lepa in modna (Foto: arhiv Cityparka)

potrebščine in osvežena garderoba po zadnjih trendih. V našem največjem nakupovalnem središču Citypark lahko za šolarje najdete prav vse na enem mestu. Seveda pa tudi moderna oblačila za otroke. Novost tega poletja je namreč ponudba otroških oblačil v trgovini XYZ & Sportina in v trgovini Guess Jeans. Naj bo vrnitev v šolo lepa.

Prav vsak šolar bo zaradi izjemno širokega nabora trgovin in najrazličnejših blagovnih znamk v Cityparku našel nekaj zase. Poleg tega vas v nekaterih trgovinah čakajo popusti še vse do konca meseca. Ker najdete vse na enem mestu, bo nakupovanje toliko bolj prijetno. Izognete se namreč iskanju različnih izdelkov po celem mestu. V več kot 120 trgovinah in lokalih lahko opravite nakupe, se okrepčate in družite.

Tudi v Cityparkovi trgovini XYZ & Sportina po novem najdete ponudbo otroških oblačil (Foto: arhiv Cityparka)
Tudi v Cityparkovi trgovini XYZ & Sportina po novem najdete ponudbo otroških oblačil (Foto: arhiv Cityparka)

Za najmlajše pa je obisk našega največjega nakupovalnega središča lahko zares nepozaben, saj jih vse do sobote, 20. avgusta, čaka adrenalinsko doživetje. Na prireditvenem prostoru pred trgovino Interspar lahko skačejo na bungee trampolinu in se zabavajo med izvajanjem varnih trikov.