Christina Aguilera delila skrivnost, kako ji je uspelo shujšati 18 kilogramov

Christina Aguilera je vzljubila svoje oblinasto telo in razkriva skrivnost, kako izgubiti skoraj 20 kilogramov.

Glasbena ikona je razkrila, da je skrivnost njenega hujšanja zdrava, uravnotežena prehrana in stroga vadbena rutina. Christino so leta kritizirali glede postave, ker se je po rojstvu sina Maxa leta 2008 in med ločitvijo leta 2010 zredila.

Pevka je nedavno otvorila svojo rezidenco v Las Vegasu z neverjetno predstavo v Venetian Resort Las Vegas. Pevka je med šovom nosila več oprijetih oblek, da bi pokazala svojo neverjetno postavo. Eden od videzov je bila modra tesno oprijeta obleka z visokimi izrezi, ki so razkrivali njene obline in noge.

V zadnjih letih je Christina izgubila približno 18 kilogramov in v več intervjujih govorila o tem, kako je sprejela svoje telo. Po poročanju revije Health Magazine je 43-letnica povedala, da res “sovraži biti super suha” in se je naučila vzljubiti svoje “nove obline”.

Po več letih nihanja med vitkejšo in obilnejšo postavo, se je zvezdnica odločila za močno in vitko postavo, medtem ko “imam zadnjico”. Pevka je povedala, da je njena skrivnost posvečanje strogemu režimu fitnesa in vzdrževanju zdrave in uravnotežene prehrane.

Christina je svojo prehrano omejila na uživanje 1600 kalorij dnevno in se držala mavrične diete. To pomeni, da se pevka prehranjuje predvsem z rastlinskimi obroki in v svoje obroke vključuje živo obarvano sadje in zelenjavo. Leta 2020 je imela intervju z L’Officiel Italia, v katerem je razkrila, da je prenehala z dieto in se samo trudi jesti zelo zdravo. Zdaj se osredotoča na uživanje polnovredne hrane in je popolnoma izločila sladke prigrizke iz svoje prehrane.

Preberi si tudi:
Eminem, Christina Aguilera - Modna.si

Eminem in Christina Aguilera: Od simpatije do sovraštva

Christina Aguilera in Eminem sta bila udeležena v enem najbolj legendarnih zvezdniških prepirov v zgodnjih 2000-ih, vendar teorija oboževalcev kaže na to, da bi se njuno razmerje lahko…