Citypark bo na silvestrsko soboto odprt do petih

Danes pa deželo Eskimov ob 17. uri obišče Dedek Mraz!

V Cityparku, našem največjem nakupovalnem središču, bodo obiskovalci lahko to silvestrsko soboto, 31. 12., opravili še zadnje nakupe v tem letu. Nakupovalno središče bo odprto od 8. do 17. ure. Po dveh prazničnih dnevih se Citypark nato ponovno odpre v torek, 3. januarja.

Sicer pa bo danes, 30. decembra, ob 17. uri obiskovalce v deželi Eskimov pričakal stari dobri Dedek Mraz s sladkim presenečenjem. Z njim se boste lahko fotografirali in stopili v posebno deželo, ki vas bo popeljala na skrajni sever, kjer med ledom domujejo Eskimi in pingvini. Poseben program za hladne zimske dni vas namreč do konca tega meseca čaka v prvem nadstropju pri trgovini Deichmann. Otroci se lahko preizkusijo v različnih aktivnostih, kot so pingvinov tek, ustvarjanje jelenčkov, igranje z velikimi kockami z zimskimi živalmi, lovljenje rib in doživetje virtualne resničnosti z eskimskimi zimskimi igricami.

Preberi si tudi:
Dedek Mraz - Modna.si

Deželo Eskimov v Cityparku bo obiskal stari dobri Dedek Mraz

Siva kučma, bela brada, topel kožuh in zvrhan koš daril. To je stari dober Dedek Mraz, ki bo naše največje nakupovalno središče obiskal v petek, 30. decembra ob…

V Cityparku so veseli, da vas lahko osrečijo s čarobnostjo prazničnega obdobja, ki prinaša toplino in barvitost. Odeti so v čarobnost tisočerih luči, med nakupovanjem pa vas razvajajo s prijetno glasbo. Na glavni nakupovalni ulici v pritličju središča vas vse do novega leta  pričakuje novoletni sejem s pestro ponudbo in inovativnimi izdelki. Svoje najbližje pa lahko obdarite tudi z magičnim darilnim bonom Desetak, ki je unovčljiv v vseh 120 trgovinah in lokalih. Doživite čarobnost praznikov v našem največjem nakupovalnem središču.