Deželo Eskimov v Cityparku bo obiskal stari dobri Dedek Mraz

Siva kučma, bela brada, topel kožuh in zvrhan koš daril. To je stari dober Dedek Mraz, ki bo naše največje nakupovalno središče obiskal v petek, 30. decembra ob 17. uri. Če ste morda zamudili Miklavža in Božička, ga obiščite v deželi Eskimov, kjer vas bo pričakal s sladkim presenečenjem.

Dedek Mraz na obisku v Cityparku - Modna.si
Dedek Mraz na obisku v Cityparku

Z njim se boste lahko fotografirali in z njim stopili v posebno deželo, ki vas bo popeljala na skrajni sever, kjer med ledom domujejo Eskimi in pingvini. Poseben program za hladne zimske dni vas namreč do konca decembra čaka v prvem nadstropju v Cityparku pri trgovini Deichmann. Otroci se lahko preizkusijo v različnih aktivnostih, kot so pingvinov tek, ustvarjanje jelenčkov, igranje z velikimi kockami z zimskimi živalmi, lovljenje rib in doživetje virtualne resničnosti z eskimskimi zimskimi igricami.

V Cityparku so veseli, da vas lahko osrečijo s čarobnostjo prazničnega obdobja, ki prinaša toplino in barvitost. Odeti so v čarobnost tisočerih luči, med nakupovanjem pa vas razvajajo s prijetno glasbo. Na glavni nakupovalni ulici v pritličju središča, vas vse do novega leta  pričakuje božično-novoletni sejem s pestro ponudbo in inovativnimi izdelki. Svoje najbližje pa lahko obdarite tudi z magičnim darilnim bonom Desetak, ki je unovčljiv v vseh 120 trgovinah in lokalih Cityparka. Doživite čarobnost praznikov v našem največjem nakupovalnem središču Citypark.