Ima Amber Heard otroka z Elonom Muskom?

Elon Musk je na svojem Twitter profilu že pred časom govoril o premajhni populaciji na svetu in njegova rešitev je bila narediti še več otrok. Vendar pa domnevno obstaja eden od njegovih otrok, o katerem ni še nikoli govoril – to naj bi bila hčerka od Amber Heard, ki jo je rodila nadomestna mama.

Elon in Amber sta bila par v letu 2017, se nato za kratek čas razšla in leta 2018 ponovno združila. Takrat sta se odločila, da ustvarite embrije. Ko sta se nato ponovno razšla, je Elon zahteval, da se te embrije uniči, Amber pa jih ni hotela, zaradi česar sta šla celo na sodišče. Amber je primer zmagala, zato številni sklepajo, da je nadomestna mama donosila otroka, katerega starša sta Elon in Amber.

Številni se sprašujejo, ali Elon zaradi situacije sploh plačuje Amber preživnino za otroka, ki si ga v prvi vrsti sploh ni želel? Ali ji morda plačuje na skrivaj, da ga ne bi zopet spravila na sodišče? Gleda na drag življenjski slog, ki ga živi igralka, vsekakor mora od nekje prejemati večje vsote denarja, saj je sama krila pravne stroške med tožbo z Johnnyjem Deppom, poleg tega pa tudi vedno potuje s privatnimi letali.

Preberi si tudi:
Amber Heard - Modna.si

Kaj se dogaja? Amber Heard izginila s Twitterja

Elon Musk je nedavno za 44 milijonov dolarjev kupil Twitter in s tem povzročil kar nekaj neodobravanja med slavnimi osebnostmi, ki so ena za drugo začele zapuščati omenjeno…