Citypark obiskal znameniti božični Coca-Cola tovornjak

Na svoji poti čez Evropo se je pred Cityparkom ustavil bleščeči in znameniti Coca-Cola tovornjak, ki je v sebi skrival pravo presenečenje tako za velike, kot tudi za male otroke.

Vsi obiskovalci so se lahko fotografirali z Božičkom, hkrati pa prejeli še sladka darilca, ki so jih delili Božičkovi pomagači - Modna.si
Vsi obiskovalci so se lahko fotografirali z Božičkom, hkrati pa prejeli še sladka darilca, ki so jih delili Božičkovi pomagači (Foto: Robert Krumpak)

Navdušeni obiskovalci so imeli edinstveno priložnost pokukati in se sprehoditi po Božičkovem začasnem domovanju med njemu najdražjim časom v letu. Vsi so se lahko tudi fotografirali z njim, hkrati pa so prejeli še sladka darilca, ki so jih delili Božičkovi pomagači. Slednji so tudi poskrbeli, da so bila darila vašim najdražjim zavita edinstveno.
Karavana Coca-Cole z rdečimi tovornjaki in Božičkom je televizijske ekrane prvič preplavila leta 1995. Zanimivo pa je, da sprva sploh niso bili resnični, ampak je šlo za oglas, ki ga je leta 1995 ustvarila ameriška agencija W.B. Doner in predstavila tri po meri izdelane rekvizite za 18-kolesne tovornjake. Božična karavana je bila v oglasu opremljena tudi s posebnimi učinki, leta 1996 pa je oglas postal resničnost in od takrat obkroža svet z Božičkom v prednovoletnem času. Leta 1998 jim je uspel preboj obiskati kar 100 držav, pozdravilo pa jih je več milijonov obiskovalcev. S tem so poskrbeli za mega prepoznavnost te znamenite pijače tudi v zimskem času.

V Cityparku vedno poskrbijo za celostno doživetje. Danes ob 17.30 vas bo z obiskom počastil Miklavž v spremstvu angelov in parkljev. Dogodek bodo pospremili pevci in inštrumentalisti glasbenega centra Zvočna zgodba iz Ljubljane, vsi pa boste prejeli sladko presenečenje.