fbpx

Si želiš zdrave in sijoče lase? Prenehaj uporabljati TO stvar!

Skoraj vse delamo to napako: ko si umijemo lase, je prva stvar po kateri posežemo brisača. Zdi se logično, kajne? Ja, vendar vlakna v brisači niso najbolj prijazna do naših las in lahko povzročijo več škode kot koristi. Te zanima, zakaj je to početje škodljivo in kaj lahko uporabimo namesto navadne brisače?

Ko so lasje mokri so veliko bolj občutljivi in nagnjeni k poškodbam. Namesto da jih drgneš z brisačo, ki je neprijazna do povrhnjice las in povzroča skrepane lase, investiraj raje v super vpojno brisačo iz mikrovlaken ali pa preprosto uporabi eno veliko navadno T-majico iz bombaža, ki je ne nosiš več in z njo nežno otri odvečno vodo iz las.

Poleg metode z majico pa je pomembno tudi to, da uporabljaš nežne proizvode za lase, brez sulfatov in silikonov, ki na dolgi rok škodujejo tvojim lasem. Lasje pa ti bodo še bolj hvaležni, če boš po šamponiranju na njih nanesla balzam ali masko in jo pustila delovati vsaj 10 minut (najbolje pa kar 1 uro).

Preberi si tudi:
Gostejši lasje - Modna.si

3 nujna živila, ki jih potrebujemo za gostejše lase

Če so tudi na tvojem seznamu želja gostejši in bolj zdravi lasje, potem imamo čudovito novico: to lahko dosežeš z “izdelki”, ki ne stanejo celo bogastvo. Preden pokupiš…