Domov » VIP » Demi Lovato ponosno pokazala strije in odvečno maščobo

Demi Lovato ponosno pokazala strije in odvečno maščobo

VIP
Demi Lovato ponosno pokazala strije in odvečno maščobo
📷 ddlovato / Instagram

Demi Lovato, ki je v preteklosti že odkrito spregovorila o svojih najstniških težavah s podobo telesa in motnjah hranjenja, je nedavno objavila ogromno videov o pozitivni podobi telesa na Insta-zgodbah.

Na eni Insta-zgodbi se je uščipnila v maščobo na trebuhu in pokazala strije, na drugi pa je ponosno razkrila, da nima prostora med nogami.

“Strije in odvečna maščoba in še vedno se imam rada 💕,” je zapisala na videu, na katerem leži na hrbtu in razteza kožo na trebuhu.

(ddlovato / Instagram)

Izvajalka hita “Cool for the Summer” pa je nato objavila še Insta-zgodbo, na kateri v zavezani majici in kratkih hlačah z roko na boku pozira pred ogledalom. Zraven je pripisala: “Nimam prostora med nogami in kljub temu se imam rada 💕”

(ddlovato / Instagram)

To pa sta le dve izmed mnogih Demijinih objav glede promoviranja pozitivne samopodobe ne glede na to, kako izgledamo. V začetku letošnjega leta je na Instagramu objavila fotografijo v kopalkah in pod njo zapisala, da se počuti negotovo glede svojih nog, vendar je fotografijo kljub temu objavila, ker se ne ozira več na perfekcionizem in raje sprejema svobodo samokritike.

A post shared by Demi Lovato (@ddlovato) on