Demi Lovato ponosno pokazala strije in odvečno maščobo

Demi Lovato, ki je v preteklosti že odkrito spregovorila o svojih najstniških težavah s podobo telesa in motnjah hranjenja, je nedavno objavila ogromno videov o pozitivni podobi telesa na Insta-zgodbah.

Na eni Insta-zgodbi se je uščipnila v maščobo na trebuhu in pokazala strije, na drugi pa je ponosno razkrila, da nima prostora med nogami.

Strije in odvečna maščoba in še vedno se imam rada ?,” je zapisala na videu, na katerem leži na hrbtu in razteza kožo na trebuhu.

Izvajalka hita “Cool for the Summer” pa je nato objavila še Insta-zgodbo, na kateri v zavezani majici in kratkih hlačah z roko na boku pozira pred ogledalom. Zraven je pripisala: “Nimam prostora med nogami in kljub temu se imam rada ?”

To pa sta le dve izmed mnogih Demijinih objav glede promoviranja pozitivne samopodobe ne glede na to, kako izgledamo. V začetku letošnjega leta je na Instagramu objavila fotografijo v kopalkah in pod njo zapisala, da se počuti negotovo glede svojih nog, vendar je fotografijo kljub temu objavila, ker se ne ozira več na perfekcionizem in raje sprejema svobodo samokritike.