Domov » VIP » Detajli prvega zmenka Meghan Markel in princa Harryja RAZKRITI!

Detajli prvega zmenka Meghan Markel in princa Harryja RAZKRITI!

VIP
Detajli prvega zmenka Meghan Markel in princa Harryja RAZKRITI!
📷 Profimedia

Vsi vemo, kje sta bila princ Harry in Meghan Markle 19. maja 2018: izmenjala sta si zaobljube in poljub v kapelici sv. Georga na gradu Windsor. Kraljeva “golobčka” sta se poročila pred bolj kot ne celotnim svetom.

Ampak, kje pa sta bila Meghan in Harry dve leti pred tem zgodovinskim datumom in dogodkom?

To je le eno od mnogih vprašanj, ki so bila zastavljena in odgovorjena v novi knjigi Andrew-a Morton-a: “Meghan: A Hollywood Princess”, ki naj bi razkrila pravo zgodbo o tem, kako je Meghan osvojila Harryja in kasneje celotni svet.

Kot pravi odstavek iz omenjene knjige, naj bi igralka spoznala princa leta 2016, ko je v Londonu promovirala svojo serijo Nepremagljivi dvojec (“Suits”). Andrew verjame, da je Violet von Westenholz – predstavnica za odnose z javnostjo pri znamki Ralph Lauren – igrala posrednika, saj je njen oče prijatelj s princem Charlesom, ona pa je občasno sodelovala z Meghan.

Po tem, ko sta bila s Harryjem dogovorjena za prvi zmenek, naj bi Meghan svoje navdušenje takoj izrazila svoji agentki Gini Nelthorpe-Cowne. “Rekla mi je ‘Danes grem na zmenek…s princem Harryjem.’ To je povedala tako potiho, da sem jo morala prositi, da ponovi besede,” je Gina povedala za Daily Mail in dodala: “Nisem mogla verjeti svojim ušesom in mislim, da je tudi sama komaj verjela svojim besedam. Obe sva bili neizmerno navdušeni.”

Kako pa je izgledal prvi zmenek? Andrew je v knjigi razkril nekaj detajlov. Markus Anderson, ambasador blagovne znamke Soho House v Londonu je poskrbel, da sta bila Meghan in Harry v zasebni sobi v slavni restavraciji. Po koncu zmenka naj bi Meghan svoji agentki Gini takoj začela hvaliti princa, kako krasen moški je. In ko jo je Gina vprašala, ali ga bo še kdaj videla, ji je Meghan navdušeno odgovorila: “Izgleda že tako!”

Igralka in princ sta se nato dobila še dvakrat ali trikrat, preden je Meghan odletela naza v Toronto, kjer je zaključila snemanje serije Nepremagljivi dvojec. Kasneje je Harry povabil Meghan v afriški safari v Bocvani. Tam sta se še precej bolj zbližala in njuno razmerje je postalo resno. Zvezo sta nato nekaj časa uspešno skrivala, v sredini decembra 2016 so ju nato prvič fotografirali skupaj, šele maja 2017 pa sta bila prvič zasačena pri poljubljanju.