fbpx

Dior plačal Johnnyju Deppu rekordnih 20 milijonov dolarjev

Johnny Depp prejel rekordno plačilo za obraz Diorjevega moškega parfuma Sauvage.

Igralčeva triletna pogodba z Diorjem je vredna 20 milijonov dolarjev, poroča Variety. To je najbolj donosna pogodba med moškimi dišavami vseh časov.

Johnny je avgusta lani znova podpisal pogodbo z Diorjem, po veliki pravni zmagi nad Amber Heard. Takrat je bilo rečeno, da sta se Johnny in Dior dogovorila za večletno pogodbo, vredno vsaj 7-mestno število, zdaj pa je razkritih več podrobnosti glede pogodbe.

Preberi si tudi:
VIDEO: Zmagoslavna reklama za Diorjev parfum z Johnnyjem Deppom

VIDEO: Zmagoslavna reklama za Diorjev parfum z Johnnyjem Deppom

Johnny Depp diši po zmagi! Nobenega dvoma ni več o tem, ali bodo blagovne znamke po njegovem sojenju želele sodelovati z Johnnyjem. Obujena Diorjeva kampanja se je začela…

S svojo pogodbo v vrednosti 20 milijonov dolarjev je Johnny prehitel Roberta Pattinsona kot najbolje plačanega tiskovnega predstavnika kolonjske vodice. Robert je postavil mejo leta 2012, ko je podpisal 3-letno pogodbo v vrednosti 12 milijonov dolarjev za promocijo Dior Homme.

Dior z rekordno ponudbo očitno ogromno stavi na Johnnyja.

Preberi si tudi:
Hilary Duff, Gwyneth Paltrow - Modna.si

Hujšanje: Hilary Duff uporablja dietni trik, ki je Gwyneth Paltrow spravil ‘v težave’

Hilary Duff priznava, da se včasih drži podobnih prehranjevalnih navad kot Gwyneth Paltrow. Med nastopom v podcastu Molly Sims “Lipstick on the Rim” je 35-letna igralka priznala, da…