Hujšanje: Hilary Duff uporablja dietni trik, ki je Gwyneth Paltrow spravil ‘v težave’

Hilary Duff priznava, da se včasih drži podobnih prehranjevalnih navad kot Gwyneth Paltrow.

Med nastopom v podcastu Molly Sims “Lipstick on the Rim” je 35-letna igralka priznala, da ji je uspelo preskakovati jutranje obroke – nekaj, kar je Gwyneth delila z javnostjo in se morala soočiti s hudimi kritikami.

“Včasih poskušam – veste, Gwyneth je v težavah, ker je to rekla – včasih poskušam zjutraj samo spiti kavo in izstradati lakoto,” je pojasnil Hilary.

Med nastopom v podkastu Dear Media “The Art of Being Well” marca je ustanoviteljica Goopa delila svoj dnevni jedilnik in načrt vadbe, pri čemer je njena dieta vključevala post do poldneva, kostno juho za kosilo in zelenjavo za večerjo. Gwyneth je bila kasneje deležna hudih kritik.

“Običajno nekaj pojem približno ob 12-ih. Zjutraj pojem nekaj, ki mi ne dvigne krvnega sladkorja. Torej, popijem kavo,” je takrat razkrila Gwyneth. “Ampak za kosilo mi je zelo všeč juha. Veliko dni imam kostno juho za kosilo. … In potem za večerjo poskušam jesti po paleu. Torej, veliko zelenjave. Res je zame pomembno, da podpiram svoje razstrupljanje.”

Čeprav se Hilary vsak dan vzdrži obilnega zajtrka, je razkrila, da zjutraj pogosto zaužije več kot le kavo.

“Zbudim se res lačna,” je povedala. “Obsedena sem s temi cvetačnimi krogi. Tako dobri so. Narejeni so iz cvetače, a izgledajo kot pita. … Vendar so samo cvetača in še ena druga stvar. Super čisti so in cvrtnik jih naredi čvrste, naredi jih hrustljave. Nanje daj na primer jajčno solato. Naredim si to ali pa dam gor avokado ali pečeno jajce in vegansko klobaso … Jem tudi čez noč namočene ovsene kosmiče.”

Preberi si tudi:
Gwyneth Paltrow kremo z zaščitnim faktorjem nanaša na povsem svoj način!

Gwyneth Paltrow kremo z zaščitnim faktorjem nanaša na povsem svoj način!

Ustanoviteljica Goopa je delila svojo rutino nege kože, ljudje pa nad njeno zaščito pred soncem niso najbolj navdušeni. Gwyneth Paltrow je pred kratkim posnela svojo vsakodnevno rutino nege…