Družina nove žene Kanyeja Westa prvič o njuni poroki

Prejšnji teden smo poročali, da naj bi imel Kanye West zasebno poročno slovesnost z arhitekturno oblikovalko Yeezyja Bianco Censori.

Preberi si tudi:
Kanye West - Modna.si

Presenečenje! Kanye West je poročen moški

Kanye West naj bi imel zasebno poročno slovesnost z arhitekturno oblikovalko pri Yeezyju Bianco Censori. View this post on Instagram A post shared by KREATIV (@whoskreativ) 45-letni reper…

Takrat par še ni vložil zahtevka za uradni poročni list, je pa imel poročno slovesnost. Ni jasno, ali je poroka trenutno zakonita ali je bila le simbolična slovesnost.

Nova Kanyejeva žena je 27-letna arhitekturna oblikovalka, ki je odraščala v Melbournu v Avstraliji in diplomirala iz arhitekture na Univerzi v Melbournu. Novembra 2020 je postala dizajnerka pri znamki Yeezy in je navedena kot vodja arhitekture pri Yeezyju.

Zdaj pa se je prvič oglasila tudi njena družina in komentirala novice.

Angelino Censori so prosili za komentar o poroki njene sestre s 45-letnim Kanyejem.

“To je zelo vznemirljiva novica tako za mojo sestro kot za družino, vendar smo se odločili, da bomo zaenkrat ohranili nekaj zasebnosti,” je povedala za Herald Sun.

Dodala je, da so bili “super srečni za oba.”

Preberi si tudi:
Jennifer Lopez, Justin Timberlake, Selena Gomez - Modna.si

Od Justina Timberlaka do Jennifer Lopez: 5 absurdnih zvezdniških zahtev

Svetovni zvezdniki se brez dvoma še kako dobro zavedajo, da imajo lahko še tako absurdne zahteve, pa jim bodo drugi ugodili. Od Kanyeja Westa, Justina Timberlakea do Jennifer…