Ekskluzivna prodaja: Dvodelne kopalke – RAZPRODANO

Modna.si ti predstavlja nov način prodaje in to je ekskluzivna prodaja. Kaj pa sploh je to? To je poseben način prodaje, kjer ti predstavimo en zanimiv izdelek neke spletne trgovine, ki ga pri nas lahko kupiš v omejeni količini po promocijski ceni. Ko naše zaloge poidejo, lahko izdelek še vedno kupiš v predstavljeni spletni trgovini, vendar po normalni ceni. Kdor prvi pride, torej prej melje! 😉

Kot prvi izdelek ti predstavljamo dvodelne kopalke Tricia spletne trgovine Stylecenter. Poletje se bliža in zagotovo že razmišljaš o modelu in barvi bikink, ki bodo krasile tvoje telo na plažah po celem svetu! Ta model kopalk v Stylecenter.si spletni trgovini stane 21,90€, pri nas pa jih do razprodaje zalog dobiš že za 14,90€, vendar POZOR, po tej ceni je na voljo zgolj 6 kopalk, 4x velikost S in 2x velikost M.

Ta model kopalk ni najbolj po tvojem okusu? Nič za to, odkliklaj na Stylecenter.si in med ogromno izbiro kopalk boš zagotovo našla popolne! Vsi že komaj čakamo poletje in ko te v omari čakajo nove bikinke, je pričakovanje na vroče, sončne dni ob morju še toliko večje!

Naj se poletje začne! ☀👙🌴

[product id=”4177″]
Ne želiš zamuditi naslednje ekskluzivne prodaje?


Prijavi se na e-novice!

[yks-mailchimp-list id=”19e1c53433″ submit_text=”Prijava”]