Eva Longoria svojo izklesano postavo ohranja s skakanjem na trampolinu

Eva Longoria pri svojih 48-ih letih izgleda fenomenalno in to zahvaljujoč zelo zabavnemu treningu, ki niti približno ne izgleda kot klasični treningi.

V intervjuju za “Women’s Health” je Eva razkrila, da je vadba z odskokom (trampolin) ključen del njene 60- do 75-minutne jutranje rutine.

Igralka je za publikacijo povedala, da je tako navdušena nad vključitvijo te vadbe v svojo rutino, da je enkrat celo s seboj v Dubaj prinesla svoj mini trampolin. Longoria je leta 2020 prvič preizkusila spletni tečaj z butičnim odskočnim fitnes studiem The Ness.

Po prvem tečaju je nadaljevala z vključevanjem vaj za odskok v svojo vsakodnevno vadbo, kar so z njo preizkusili tudi njeni prijatelji in sin. Eva ceni, da ji 30- do 45-minutno poskakovanje na trampolinu omogoča preznojeno vadbo z malo truda, kar ji pomaga ostati bistra pred napornim dnevom. “Resnično se moraš osredotočiti na rutino in si zapomniti gibe. Pogosto menjajo strani, kar te lahko zmede, zato moraš biti zelo zbran. To mi je všeč,” je povedala za “Women’s Health.”

Za preostanek svoje 60- do 75-minutne vadbene rutine zvezdnica naredi različne vadbe – trening moči, joga in kettlebell flow (izvajanje več zaporednih gibov s kettlebell). Evin cilj je vsak dan premikati svoje telo vsaj eno uro, da ostane na pravi poti. In zakaj to počne? “Res delam za svoje duševno zdravje,” je še pojasnila Eva.

Preberi si tudi:
51-letna Bethenny Frankel razkriva skrivnosti vitke postave brez diet in telovadbe

51-letna Bethenny Frankel razkriva skrivnosti vitke postave brez diet in telovadbe

Bethenny Frankel ima zavidanja vredno bikini postavo, vendar ni na nobeni dieti, še manj pa ji na misel pride, da bi telovadila. Zvezdnica je v novem TikTok videu…