Eva Mendes: “Čisto vsak dan jem isto hrano za kosilo in večerjo!”

In to je…

Eva Mendes je razkrila, da ni samo zelo disciplinirana ko gre za njene treninge, ampak tudi ni čustveno navezana na hrano. Igralka, ki ima tudi svojo modno linijo, čisto vsak dan uživa isto hrano za kosilo in večerjo.

“Ponavadi začnem dan z jajci. Zame so kot čarovnija – toliko različnih jedi lahko narediš z njimi. Sama ne kompliciram in najbolj pogosto za zajtrk jem umešana na ezekiel toastu. Za kosilo imam običajno losos in riž ali kvinojo, poskusim pa zraven čim večkrat jesti tudi solato. Popolnoma isto potem jem tudi za večerjo. Sem bitje navad. Hrana me nikoli ne začne dolgočasiti. Nanjo poskušam misliti na način, kot da je gorivo za moje telo.”

43-letna igralka, katere dolgoletna ljubezen je igralec Ryan Gosling, je mati dveh hčera (Esmeralda je stara 2 leti, Amada pa 10 mesecev), katerima poskuša biti dober zgled, zato doma nima nobene nezdrave hrane. Je pa precej sladkosneda: “Sladkarije so moja šibkost. Navadila sem se, da moram imeti po vsakem obroku nekaj sladkega, tako da moram samo sebe vedno prepričevati, da imam lahko sladico samo po kosilu, ker je po večerji že prepozno zanjo.”

Te zanima, kakšno hrano uživa Christie Brinkley, da pri 63 izgleda stara 23?