Genijalen trik, s katerim boš našla svoj popolni odtenek šminke

Le zakaj se tega nismo že prej domislile?!

Ko stojiš pred stojalom polnih najrazličnejših odtenkov šmink si zagotovo vsaj malo zmedena. Zagotovo veš, kakšen odtenek si vsaj približno želiš, ampak glede na 15 različnih variacij istega odtenka bi lahko porabila ure in ure, da bi odkrila svojega najljubšega.

Ampak Hannah Jones, ki je vizažistka pri znamki Bobbie Brown Cosmetics, pa je razkrila precej zanimiv način, s katerim hitro odkriješ svoj popolni odtenek. In to s pomočjo prstov!

“Vzemi tri šminke, ki so ti všeč in nanesi eno šminko vzdolž kazalca, eno vzdolž sredinca in eno na prstanec. Če želiš odkriti popoln odtenek v kožni barvi pa poišči šminko, ki je čim bolj podobna barvi tvojih ustnic, nato izberi eno za odtenek svetlejšo in eno za odtenek temnejšo ter vsako nanesi na en prst. Vse, kar moraš potem narediti je, da se postaviš pred ogledalo in po en prst postaviš pred ustnice,” je celotni postopek razložila Hannah in tudi svetovala, da medtem, ko delaš ta mali eksperiment za ustnice, vsak prst približaš tudi očem.

“Presenečena boš, vendar lahko nekateri odtenki šmink resnično poudarijo barvo tvojih oči,” je še dodala vizažistka.

Naslednjič, ko boš kupovala novo šminko in nimaš celega dneva, da bi preverila vse odtenke, poskusi ta preprost trik!

Ne spreglej tudi super načinov, da ti matirana šminka ne bo izsušila ustnic in kaj vse tvoj najljubši odtenek šminke pove o tebi!