Fullips: Polne ustnice v trenutku

Le katera si ne želi bolj polnih in sočnih ustnic? Obsesija z njimi se je začela v trenutku, ko je Kylie Jenner objavila prvi selfie, kjer je imela vidno povečane ustnice, ki naj bi bile zgolj njeno delo ustvarjeno s črtalom za ustnice znamke MAC (pred kratkim je javno priznala, da so rezultat začasnih polnilcev) in sedaj punce po celem svetu na vse možne načine poizkušajo ustvariti bolj polne ustnice (nekatere gredo v take skrajnosti, da si ustnice poizkušajo povečati z raznimi kozarci, kar absolutno odsvetujemo, saj to ni pripomoček namenjen povečevanju, ampak pitju pijače!). Obrobljanje ustnic po zunanjem robu res da malo pripomore k optičnemu povečanju ustnic, vendar pri res ozkih ustnicah se polnih in sočnih ustnic samo s svinčnikom žal ne da doseči. Sama nimam ne velikih ne majhnih ustnic, lahko bi rekla nekaj srednjega oz. normalno velikost. Ampak vedno je super občutek, ko veš da imaš nek skriti pripomoček, ki ti lahko v trenutku spremeni klasične, normalno velike ustnice v večje, bolj polne, sočne in to brez kakršnihkoli injekcij! Na našo srečo zdaj obstaja pripomoček fullips, ki deluje na sistemu sesanja. Seveda je treba takoj opozoriti, da se s tem, tako kot z nobeno stvarjo, ne sme pretiravati. Sesanje izvajamo postopoma, začnemo z bolj blagim sesanjem in krajši čas (nekaj sekund) in postopoma prehajamo na močnejše sesanje in daljši čas, dokler nismo zadovoljne z izgledom.

Te zanima, kako je nastal fullips?
Ustanoviteljica fullips-a, Linda Gomez, je opazila, da se je s staranjem njen obraz vedno bolj spreminjal. Tako pač je, staranje prinese veliko fizičnih sprememb, vključno s tanjšanjem ustnic. Iskala je način, kako bi vsaj navidezno prišla do bolj polnih ustnic in razvila fullips, majhno sesalno napravico, ki pomaga ženskam doseči lepši rob in bolj polne ustnice. Po letih eksperimentiranja in uporabljanja simpatičnega sesalnega povečevalca, se je odločila, da trgu predstavi fullips in s tem pomaga še kateri ženski do večjih ustnic brez igel. S tem pripomočkom je tudi staranje lažje in ženske se lahko osredotočimo na stvari, ki jih imamo rade in nam veliko pomenijo. Sama grem šele proti 30., tako da se mi staranje okoli ustnic še ne pozna toliko, ampak ko mi nekdo reče, da imam lahko bolj polne ustnice v trenutku, so me sama ušesa! 😉

In kako točno se fullips sploh uporablja?
1. korak: Povečevalec fullips najprej očisti z blagim milom in vodo.
2. korak: Priporočeno je, da najprej z mehko krpico ali mehko zobno ščetko narediš blagi piling ustnic in okolice, da boš dosegla še bolj polne rezultate. Nato zmoči območje okoli ust. Tako vlaženje sicer ni obvezno, ti pa pomaga doseči bolj močno sesanje in opaznejše rezultate.
3. korak: Namesti fullips na predel ustnic, ga drži pri miru in začni na rahlo sesati zrak iz napravice. Nadaljuj toliko časa, dokler ni fullips trdno okoli ust. (Mogoče boš morala fullips malo premikati po ustnicah, da boš dosegla tesnejše sesanje).
4. korak: Ustnice sprosti v pripomočku fullips. Morala bi čutiti rahlo sesanje. Koliko časa pustiš fullips na ustnicah v takem stanju se razlikuje od vsakega posameznika, vendar začni s 15-30 sekundnimi intervali. Ta korak ponavljaš dokler ne dosežeš želene polnosti.
5. korak: Nanesi običajne izdelke za ustnice (balzam, šminka, lipgloss, črtalo za ustnice,…).

Celotni postopek uporabe si lahko ogledaš tudi v spodnjih dveh videih, kjer hčerka ustanoviteljice fullips-a prikaže uporabo vseh treh modelov:

Kakšna pa je moja prva izkušnja s fullips-om?
Obstajajo tri različne oblike fullips-a. Meni najbolj ustreza najmanjša ovalna, ki jo nekaj časa držim vodoravno in nekaj časa navpično prislonjeno na ustnice. Rdeča mala zadevica je resnično preprosta za uporabo. Prisloniš jo na ustnice, izsrkaš ven zrak in šteješ do 5, potegneš stran in ponavljaš dokler nisi zadovoljna z izgledom. Sama sem za spodnji videz postopek ponovila 4x, torej je povečanje ustnic brez injekcij trajalo vsega skupaj 20 sekund. Za prvič zelo zadovoljna! Ustanoviteljica fullips-a, Linda Gomez, mi je tudi sama svetovala, da z izvajanjem sesanja na ustnicah začnem postopoma, torej najprej krajši čas in prehajam postopoma na daljši čas. Učinek je v mojem primeru trajal dobro urico, vendar naj bi z daljšim sesanjem fullips-a tudi učinek trajal dlje časa, tako da bom že v kratkem definitivno prešla na eno minuto.
Fullips je resnično odlična zadevica za vse, ki si želite začasno povečati ustnice ali pa si želite trajnega povečanja, vendar bi se prej rade prepričale, če je to res to. 😉

Kje ga naročiš?
Na njihovi spletni strani fullips.com lahko naročiš posamezno določeno velikost ali vse tri v kompletu, prodajajo pa tudi dodatne pripomočke za začasno povečanje ustnic.