Domov » Lepota & zdravje » Genijalno! S silikonsko gobico lahko zmanjšaš zabuhle podočnjake

Genijalno! S silikonsko gobico lahko zmanjšaš zabuhle podočnjake

Lepota & zdravjeNega
Genijalno! S silikonsko gobico lahko zmanjšaš zabuhle podočnjake
📷

Ponočevanje. Alergije. Prečiščevalno jokanje. Obstaja veliko možnih krivcev za zabuhle oči in podočnjake ter ena zelo enostavna rešitev (ok, obstaja jih sicer več, ampak tale je zagotovo najbolj zabavna).

Potrebuješ: 2 silikonski gobici za ličenje, ziploc vrečko, svojo najljubšo kremo za oči.

Postopek: Gobici položi v vrečko in postavi v zamrzovalnik za 10 minut (medtem si skuhaj kavo). Nato nanesi na podočnjake tanko plast kreme za oči (naj je ostane nekaj na površini kože) in vzemi ohlajeni silikonski gobici. Glavo nasloni nazaj in položi gobici na obe očesi (ali pa samo na podočnjake). Sproščaj se nekaj minut, nato pa z gobicama vmasiraj ostanek kreme v kožo.

Zakaj deluje: Podobno kot pri uporabi ohlajenih rezin kumar, mraz pomaga zmanjšati nabreklost (poleg tega pa je način z gobico veliko bolj enostaven). Krema za oči pa je del procesa zato, ker se gobica zaradi nje bolje oprime kože (in ne vlečeš delikatne kože), poleg tega pa tudi hidrira kožo.

Izvedeli smo, da Pati Dubroff, ki med drugim skrbi tudi za izgled Kate Bosworth in Priyanke Chopre, kožo svojih strank pred prihodom na rdečo preprogo pripravlja na točno tak način. In če nas spomin ne vara, res še nikoli nismo videli nobene od njiju na rdeči preprogi z zabuhlimi očmi.

Poskusi tudi 9 domačih zdravil za zabuhle podočnjake, ki dejansko delujejo!